Kodin Kuvalehden bloggaaja Nuttu nurin, onni oikein on kirjoittanut kauniisti lasten sanomisista, joissa ollaan isojen oivallusten äärellä.

Yksi tähän kategoriaan lukeutuva helmi luikahti eräänä iltana pojan suusta.

Poika tuli uimahallilta, oli tohkeissaan ja selvästikin hyvillä mielin ja ylpeä itsestään. Oli hypännyt altaaseen ensimmäistä kertaa pää edellä takaperin.

”Tajusin että se on ihan samanlaista kuin etuperinkin, vähän pelottavampaa vaan.”

Rohkea muruseni!

Miten moneen tilanteeseen tuo ajatus päteekään! Voisiko vaikkapa esiintymiskammosta kärsivä ammentaa tästä? Itse ainakin yritän jatkossa muistaa poikani opetuksen:

Rohkeasti vain kohti uutta, vaikka vähän pelottaisikin!

Kommentit (2)

Nuttu nurin onni oikein
Liittynyt30.8.2015

Ihana oivallus! Lasten suusta putoilee todellakin helmiä. <3 Onneksi saa työkseen olla lasten parissa, ja naapurustossa asuu monta mainiota "helmitehtailijaa", kun omat muruset ovat jo aikuisia ja omilla teillään. Ja kiitos täggäämisestä - olen ihan otettu! :)

Seuraa 

Nainen nelkyt ja risat, kahden pojan äiti ja kaukana yksin asuvan äidin tytär. Kaupunkilaistunut maalainen, jonka turvaverkot ja ystävät ovat hajallaan ympäri Suomen. Kielityöläinen, joka virkistyy kirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja matkustelusta. Tarkkailija, jonka päähän tupsahtelee kesken tuiki tavallisen arjen ajatuksia milloin mistäkin. Synnynnäinen murehtija.

"Jaettu murhe on puolitettu murhe."

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat