En ilmeisesti pysty lataamaan valokuvia tänne blogiin hotellin nettiyhteyksillä, joten sehän vähän torppaa tätä ideaani blogata matkapäiväkirjaa suoraan paikan päältä. Mutta katsotaan jos tämä tästä vielä nytkähtäisi eloon :) Tämä yhden kuvan lataamiseen meni 30min...

San Francisco on upea, mieletön ja täynnä kaikkea mahdollista. Turistin pää menee pyörälle kaikkien mahdollisuuksien edessä, sillä nähtävää todella riittää. Ennakkokäsitykseni ovat ylittyneet jo moninkertaisesti. 

Kaupungilla kävely käy kuntokuurista, sillä korkeuserot ovat tasaisen maan asukille ihan käsittämättömiä. En voi kuin toivoa että paikallisilla on autoissaan todella hyvät käsijarrut :D Jokainen reissu ulos on kuin stairmaster-treeni! 

Pikku takapakkikin tässä on tosin jo ehtinyt tulla, olin varannut meille eiliselle Alcatrazin liput mutta onnistuin saamaan 24h oksennustaudin niin että tärisin vuorokauden horkassa hotellilla juuri tuona päivänä kun piti vankilasaarelle mennä. Ja koska tuo risteily on niin suosittu, kaikki liput on loppuunmyyty koko reissumme ajalta. This sucks, mutta onpahan hyvä syy tulla vierailulle uudelleen. Ja epäilemättä tullaankin kunhan Anni vähän kasvaa, sillä Highway 1 road trip on to do -listalla. 

SF on hämmästyttävän pienisuuri kaupunki. Keskusta on täysin käveltävissä, toisin kuin vaikka Los Angeles. Toki se tarkoittaa useita kilometrejä per päivä, mutta se on joka tapauksessa mahdollista. Kävellen näkee ja aistii enemmän, ihan erityisesti kävellen saa kaiken irti mielettömän kauniista asunnoista. Minulla on teille tuhat valokuvaa viktoriaanisista taloista, odottakaas vaan. 

Minä olen vintageshoppaaja, kun taas matkaseuralaiseni Tytti ei ole pätkääkään, mutta kummallekin meistä löytyy täältä valikoimaa vaikka kuinka paljon. 

Paljon on jo ehditty kokea ja näkeä, en malta odottaa että pääsen kirjoittamaan juttuja kuvien kanssa :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.