Hupsis, tulikin aika harmaanlila tukka kun annoin sävyttävän hoitoaineen olla hiuksissa naamion tavoin normaalia pidempään. Mutta ei haittaa, noitahiukset sopivat tähän vuodenaikaan paremmin kuin hyvin.

Olen ollut tänä syksynä suorastaan hämmentävän tyytyväinen omaan kuontalooni, ihmettelen enää että miksi ihmeessä pidin niin tiukasti kiinni siitä, että tukan pitää olla pitkä. Paras veto 10 vuoteen oli antaa kampaajan leikata se polkaksi. Kyllä kannattaa välillä tuulettaa omia näkemyksiään, se voi tuoda eteen jotain ihan muuta. 

Hame on vanha löytö Lontoon Camden Townin torilta, en ole oikein osannut käyttää sitä sävynsä vuosi mutta nythän se toimii ihan täydellisesti hiusteni kanssa. Jatkan edelleen tätä samaa pukeutumislinjaa kuin parina viime viikkona, pidempi muhkea hame, nahkatakki/jakku, muhkea kaulahuivi ja Eccot. Ja tummanpuhuva huulipuna tietenkin :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram