Minulla on historiani piikkikärkisten kenkien kanssa. 2000-luvun alussa muodissa olivat sukkavartiset kiiltävät saappaat, joissa oli kapea pitkä, Leningrad Cowboys -pitkä, kärki. On ihan selvä juttu että tuo kenkämalli imartelee aika harvoja, sillä jalka näyttää niissä sukselta. Makuja on toki monia, mutta itse pyörittelen aika vahvasti päätäni omille vanhoille valokuville :D

Meni yli 10 vuotta, että pystyin vilkaisemaankaan kapeisiin kärkiin. Nyt kuitenkin terävyys on alkanut viehättää uudelleen, sillä näissä nykyajan malleissa on luovuttu kärjen pituudesta. Tämän hetken kengissä on kyllä terävä kärki, mutta se kapenee äkkijyrkästi eikä kenkä näytä liian pitkänomaiselta. 

Tämä asuni alkuviikolta oli aikamoinen pitsiä pitsillä. Valkoinen hame on Zaran vanha, tuon mustan pitsitopin ostin San Franciscosta ja kengät ovat Mangosta. Nämä nykyajan lyhyet paitamallit ovat hameiden käyttäjän pelastus, ei tarvitse tunkea mitään vyötärönauhan alle.

Kommentit (4)

kukka

Ei liity nyt teräväkärkisiin kenkiin, mutta haluaisitko tehdä jonkinlaisen postauksen hotellin valitsemisesta Lontoon reissulle. Kiitos blogista <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se postaus olisi tosi lyhyt, älä vaan majoitu niihin budjettihotelleihin missä minä olen yöpynyt :D mutta sen sijaan voin suositella meidän edellisen reissun hotellia, oxford streetiltä kivenheiton päässä, hyde parkin nurkalla on Radisson Blu Sussex London, se oli tosi hyvä :) paikka oli ihan lyömätön, lähellä kaikke ja metro kulkee ihan vierestä.

Vierailija

Eikö nuo kengät tunnu pahalta jalassa kun varpaat näkyy jäävän noin paljon kengän ulkopuolelle? Mulla on yhdet vastaavat missä varpaat jää näkyviin samanlailla eikä niillä pysty kyllä kävelemään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.