Toisena päivänä housujen pukeminen meni niin putkeen että tykkäsin asustani tosi paljon. Ei ollut yhtään sellainen olo että yritän olla jotain muuta kuin oikeasti olen. Tämä johtuu ehkä siitä että puin housujen päälle mekkomaisen tunikan, mutta ei kai sekään huijausta ole :D


Tämä asu pääsee vakkarikäyttöön ihan varmasti, nyt olin oikeasti kuin kotonani. Pilkkuhousut ostin pakon edessä New Yorkin matkalla, koska siellä tuuli monena päivänä niin älyttömän paljon että tavalliset hameenhelmani olivat koko ajan vaarassa olla korvissa. Että siinäpä sitten syytä ostaa housut. Onneksi löytyi noin kivat.


Viikon paras juttu oli löytää vihdoin tuo Korsin keltainen laukku, joka on ollut AWOL muuton jäljiltä. Olin neropattina tunkenut sen isomman laukun sisälle, ja vielä sellaisen laukun mitä en juurikaan käytä.


Kenkinä vanhat Vintron ruskeat kiilakorkonilkkurit.


Kokeillaas sellaista luonnollista hei mä tässä kävelen ihan huolettomana -kuvaa.


Jep.

Kuvista huolimatta housupäivä numero kaksi oli käyttäjälleen erittäin mieleinen.

Kommentit (12)

ANN

Hei! Tästä on varmaan ennenkin ollut puhetta, musta mistä ostat mustan alusmekkosi? Olen myös pitkähkö (172cm) ja mekot ja hameet saattavat olla harmillisen lyhyitä: ostin juuri aivan täydellisen kietaisumekon, mutta haluaisin käyttää sitä töissä, ja nyt siinä on vähän vilautteluvaaraa... :( Alusmekolle olisi siis tarvetta. Entä oletkohan pidentänyt helmoja koskaan?

mellorine

Hah, tuo tuuliprobleema on juurikin se syy miksi käytän hameita harmillisen harvoin. Tosin kaupunki ei ole ihan New York, vaan Helsinki. Varsinkin Kalliossa on ihan mahdotonta kulkea lyhyellä ilmavalla hameella vilauttelematta :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

KALLIO! Minulla on traumat kalliosta just ton syyn takia, ei saakeli että hävetti kun helmat nousi koko ajan ylös kun kävelin pysäkiltä ystävän luokse :D luojan kiitos mulla on aina musta alusmekko, mutta silti. olen jatkossa pukenut suosilla black milkit sinne suunnalle heh...

Hauskan näköiset pilkkuhousut! Sinun näköiset todellakin ja kiva asu :) Näytät minun silmiini mekoissasi jotenki "ryhdikkäämmältä" tai pukeutuneemmalta kuin housuissa, en tiedä mistä johtuu... :D

Paula

Luin ensin että "PIKKUhousut ostin pakon edessä New Yorkin matkalla, koska siellä tuuli monena päivänä niin älyttömän paljon että tavalliset hameenhelmani olivat koko ajan vaarassa olla korvissa." :D :D mutta anyway... Ihanaa nähdä vähän vaihtelua mekkoihin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram