Kirjoitukset avainsanalla Asukuvat

Tyylini on muuttunut näiden blogivuosien aikana melkoisesti, mutta jos minun itse pitäisi sanoa yksi erittäin nelliinamainen yhdistelmä, niin se olisi varmaan punavalkoisuus, sydämet ja piparkakkureunat. Vai mitä olette mieltä?

Vanhasta nostalgiayhdistelmästä tuli heti koko kesän suosikkiasuni. Punaista ja valkoista pitäisi muistaa hyödyntää paljon enemmän samassa asussa!

Tämä Parikan Gingeriä muistuttava laukku on Lola Ramonan mallistoa, se on ostettu paikallisesta vaatekaupasta eli Huuskalta. Jep, meillä Toijalassa myydään ikisuosikkiani Lola Ramonaa!

Tämä sydänlaukku on paljon isompi kuin Ginger, mikä tarkoittaa sitä, että jättikokoinen puhelimeni mahtuu laukkuun mukaan. Se on ihan kätevä ominaisuus käsilaukulle :D Onneksi pystyn käyttämään Ginger-laukkujani myös, kunhan asussani on puhelinta varten taskut. En luovu Gingereistäni ikinä, vaikka puhelimeni kasvaisi tarjottimen kokoiseksi. 

Laukku: Loma Ramona / Mekko: Mango / Shortsit: Lindex

Kommentit (2)

Jenny31

Niin suloinen ja herkkä malli. Harmaavaaleanpunainen miellytti eniten omaa silmää 😍

Meillä vietettiin eilen Annin 3v. synttäreitä ja täytyy sanoa, että keli ei olisi enää voinut olla parempi! Oli kiva päästä pukemaan vihdoin ylle mintunvihreä pitsimekkoni (H&M), kun kerrankin tarkeni. Olkapäät paljaaksi jättävä mekko on värin ja materiaalin puolesta to die for tälläiselle mintunvihreän ylimmälle ystävälle. Paksu muhkea pitsi painaa yllättävän paljon, mutta kapeat olkanarut onneksi pitävät mekon paikoillaan. 

Mekko: H&M / Kengät: Collectif / Ananaslamppu: Tiger / Sormus: Vintage

Ps. joko tämä lasketaan värimummoudeksi :D valitsin selvästi värikseni mintunvihreän.

Kommentit (3)

Sande

Jessus, mikä mekko! Mistä Henkkamaukasta sä teet näitä löytöjä, mun meidän henkassa on todella rajoittunut aika perusvalikoima, missä ei tuollaisia helmiä vilise?!

Kissahissu

Ihania kaikki <3 Pinkki pinkillä rusetilla piristäisi tämän Pirisen juhlan ja arjenkin <3

Me poikettiin viime viikolla ystäväperheen kanssa lapsiystävällisellä lomaristeilyllä (kirjoitan siitä vielä tällä viikolla lisää) ja sen viisi minuuttia mitä Anni jaksoi kanssani Tax Freessä, satuin löytämään alennusrekiltä Second Femalen kimonohihaisen paidan. Puuterinvärinen paita oli melkoinen villi kortti, sillä jouduin ostamaan sen sovittamatta, mutta väljän mallin vuoksi uskalsin kiikuttaa sen Muumi-kippojen kanssa kassalle. Annilla on aika vahva Muumit jee! -vaihe meneillään.

Se mitä en huomannut kaupassa, on paidan materiaalin ryppyherkkyys. Olen yleensä todella tarkka tässä asiassa ja rutistelen materiaalit kunnolla ennen ostopäätöstä, mutta kuten sanottu, oli vähän sähläystä ilmassa tuon meidän neitokaisen kanssa :D

Olen kuitenkin valmis antamaan anteeksi rypistelyn, sillä paidan malli on kerrassaan upea. Tässä asussa yhdistin sen punaisiin väljiin shortseihin (saatu siskolta), Minna Parikan Gingeriin ja vintage-kenkiin (Design Marja-Leena). 

Ps. Niin paljon kuin Parikan Ginger-laukkuja rakastankin, niiden käyttäminen on uuden puhelimeni kanssa vähän hankalaa. LG:ni ei mahdu laukkuun sisälle! Eli jos aion käyttää laukkua, minulla pitää olla taskut joissa kantaa puhelinta. Shortsien kanssa ok, mutta mekkojan kanssa tuottaa hieman hankaluuksia. Silloin kun ostin ensimmäisen Gingerini, älypuhelimetkin olivat vielä niin pieniä, että ne mahtuivat helposti mukaan laukkuun. 

Kommentit (3)

Vierailija

Oletpa onnistunut löytämään kirjaimellisesti täydelliset korkosandaalit, vieläpä vintagena! Olen etsinyt vastaavia kissojen ja koirien kanssa, mutta eivät ole osuneet kohdalle vieläkään.

Keksi

Jos kaipaat taskullisia mekkoja, niin Vivien of Hollowayn päivämekoissa on taskut! Taskut!!! Niihin mahtuu ilokseni jopa kahdeksan tuuman iPad. :-D

Jokaisella kylällä on yleensä yksi täti, joka on niin ihastunut tiettyyn väriin, että pukeutuu siihen päästä varpaisiin. Kavereiden kesken näitä persoonallisia pukeutujia kutsutaan usein kaikella rakkaudella kylähulluiksi, tai sitten värikoodin mukaan esimerkiksi punaiseksi mummoksi. Minä olen kovaa vauhtia menossa siihen suuntaan, mutta en ole vielä päättänyt minkä värinen mummo haluan olla.

Mintunvihreä vai punainen? Kas siinä pulma. Molemmat ovat lempivärejäni. Fiiliksen mukaan päätin olla tässä eräänä päivänä mintunvihreä, mutta tein vielä pienen poikkeuksen kaavaan kenkien suhteen. 

Mekko: kirppislöytö / laukku: Cobblerina (saatu blogin kautta) / kengät: vintagelöytö

Ps. miksi nykyään ei enää ole kengissä näin täydellisiä lestejä kuin vintagekengissä? Onko se kustannuskysymys, että niiden muoto on suoristunut eikä enää jaa painoa kannan ja kärjen välille? Tämä on asia joka aiheuttaa ihmetystä joka kerta kun vedän jalkaani täydellisesti jalkaa tukevat vintagekorkkarit. Ne ovat valovuosia paremmat kuin mitkään nykyajan valmiskengät. 

Kommentit (4)

lusene

Miten hurmaava asu! Sinusta tulee upea värimummo, valitsit kumman värin tahansa.

neito

Mun vanhempien lähellä asuu rouva sini-valkoinen. Tosin taitaa olla myös muiden tuntema rouva sini-valkoinen, koska vilahtelee välillä seurapiiri lehtien sivuilla. Vaatteet sini-valkoiset, luomiväri sininen, auto on sininen jne. 

MTyyni

Kenkäpointti on niin totta! Parhaat korkkarini löytyivät kirpparilta 8 eurolla, niihin laitatettiin uudet puolipohjat ja korkolaput (pari kertaa kalliimmalla :D), ja kun ajoin ne tanssikurssilla sisään, niin istuvat kuin hansikkaat! Eikä jalkaholvi väsy koska lesti tukee koko jalkaa. Mitähän ihmeellisiä epäihmisiä nykyinen massatuotanto käyttää malleinaan...

Tuon laukun kanssa kelpaisi olla mintunvärinen täti :)