Meinasin kokonaan unohtaa oman 15 minuuttini Cityn Kasvot -osuudessa. Siinä nökötän minä ihan itte! Arkistoin näitä varttitunteja tänne, koska julma äitini ei enää nykyään pidä leikekirjaa tyttärensä saavutuksista :D  Olihan se kuitenkin säästänyt jopa ala-asteaikaisen huikean paikallislehtijulkisuuteni aloittelevana reportterina wuhu! 

cityjuttu
cityjuttu

Kommentit (8)

Törkee äiti kun ei pidä enää leikekirjaa :D!! Se kuuluu äitien kansalaisvelvollisuuksiin.

gf: luulenpa että toi on peräisin ulkomaalaisista blogeissa, jossa toi on aika yleistä. Musta se vähän pilaa blogin charmia, jos sitä on pakko tuputtaa joka paikassa :(

Mä oon tehny ton sivun! Oon siis Cityn tuotannossa harjottelussa. Hauska nähä jotain mitä on ite tehny, vaikka noissa sivuissa onkin aina sama pohja. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011