Kolarin junaa odotellessa taivas oli kuin vesiväritaulu, upean värinen ja liukuvärjätty. Kului hyvin aika, vaikka juna oli tottakai myöhässä. Hämäryys oli mukavan armollinen asukuville, koska olin valmis sukeltamaan suoraan nukkumaan makuuvaunuun. Harmaa takki on Zarasta.

Lamppu päässä, lepakkohihat sievästi rullalla takin hihassa, ei helkkari :D Tämä postaus on oikeastaan harvinaisen todenmukainen kuva siitä väsymystilasta minkä Annin kulmahampaiden puhkeaminen on aiheuttanut. Eilen esimerkiksi aloin virittämään Annin ruokalappua pöydän ääressä istuvalle Sakulle, kun piti luonnollisesti laittaa se Annille. Ei tullut naurusta loppua kun tajusin mitä säädän :D

Kommentit (6)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Nämä ovat sellaista merkkiä kuin Fall for Feet (ostettu Campadren kamppiksesta). Minulla on Vagabondilta yhdet saappaat joissa on tosi samanlainen lesti kuin näissä, joten sillä perusteella sanoisin että on hyvät jalkaan :) Vagabondin kengät tosin istuu mulle lähes aina.

Riikka

Heimoi! Onko noi sun kengät Vagabondin? :) Oon harkinnut tollasten samanlaisten mustien ostamista, mutta mietin vaan sitä, että onko ne hyvät jalassa? Niiden nahka tuntui nimittäin melko kovalta, mutta kyllähän ne tietty sitten pehmenisivät käytössä...

Haha! :DD En kestä! Oisin niin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa tuota ruokalappuepisodia. :DD

Näytät kuvissa hyvältä! Takki on etenkin superkiva! :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram