Ruudullinen bloggari täällä taas. Ruudut ja syksy ne yhteen soppii vai miten se ny oli. Oikeastaan tämä tsiljoona kertaa blogissakin nähty vanha Crockerin mekko sopii ihan milloin tahansa. Ja ilmeet senkus paranee kerta kerralta. Ootteko nyt ihan varmoja, ettei minun olisi sittenkin parempi tuijotella varpaitani ;D

ruutumekko

m2

Myyränväriset mokkasaappaat ovat sellaiset, jotka minun oli tarkoitus palauttaa liian löysän varren vuoksi aikoinaan, mutta kanan muistista kärsii rahapussi ja nyt ei auta kuin purra hammasta ja keksiä käyttöä löysävartisille saappaille prkl. Ja minähän keksin, en myönnä virheostosta puhtaan unohduksen takia. En. Saattepa nähdä.

Mutta nyt tekemään ruisvegehamppareita. Sellaisia, joilla saan hymyn jopa T-Rexin Sakun naamalle. Eli ne ovat ihan tajuttoman herkullisia!

Kommentit (33)

Sandra

Ostan itse talveksi usein löysävartiset saappaat, koska rakastan kun niihin saa laitettua reilusti ylipolven ylettyvät villasukat! Lämmittävät mukavasti ja ovat söpöt! Käsityönähän ne on toki tehtävä, että saa haluamansa pituiset.. Terv. Villasukka-fani!^^

Jenni

Hei sähän oot ostanut kenkiä tuolta irregular choisesta? Osaatko sanoa että miten oikeassa noi kenkien koot on? Eli jos olis vaikka 39 jalka ni kannattaako ostaa ne 39, 38 vai 40. :)

millimolli

Muaki kiinnostaa mitä sun ruisvegehampparit sisältää! Ja hei löysävartisiin kenkiin mahtuu esim. säärystimet hyisillä keleillä mukaan!

sipi

HEI APUA mitä on käyny ku sä tuut jo mun uniikin ! :D
näin unta et tulit mun kouluun (peruskoulu) kertomaan bloggaamisesta. Katoin sua sillee hymyillen ja sulla oli tosi kylmä ja muutenkin tosi ilkeen näkönen ilme :D !

Nauruhermot pamahti ihan totaalisesti T Rex - Saku-mielleyhtymälle :'DD Siis, Saku T Rexinä! xDDD

(Haluaisin huomauttaa että kärsin tätä kirjoittaessani vakavasta univajeesta.)

Maija

No hmph! Myyt en tietysti mulle! Jos myyt voin tarjota pullakahvit kaupanpäälle :D
Ok, voin tarjota muutenkin. Tylsä viikko, make on saksassa...

Ciara

Tai voithan laittaa saappaat kiertoon jollekin paksupohkeisemmalle, jolle taasen on lähes mahdotonta löytää kivat saappaat joiden varsi vielä jäisi löysäksi....? ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tein vaihdokkaat kaverini kanssa, eli nuo meni toiseen kotiin ja minä sain vaihdossa toiset saappaat :) mutta elloksella noita on siis edelleen myynnissä, eli sieltä saa ja vielä usein on joku -50% tarjous olemassa eli kannattaa katsella niitä alennuskoodeja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat