Hui miten lähellä ollaan jouluaattoa! Mihin tämä aika oikein hupenee... Ulkona kiristyy pakkanen, mutta blogissa kengät senkus kesäistyvät (voiko noin sanoa :D), tämän päivän kaunottaret olkaatte hyvät:

Mitämissämilloin: tuskin olen koskaan ollut niin nopea näpeistäni, kuin sillon kun nämä kengät tulivat alennusmyyntiin Minna Parikalla.

Kommentit (13)

Cerp

Tässä kuolasin brandoksen alessa Parikoita, niin mieleen nousi yksi kysymys: Onko Parikat normisti ollut kokoaan vastaavia? Kun jalkani on kokoa 36,5 ja usein kolmeseiskan korkkarit hölskyy jaloissa ja nousee kantapäistä. Muutenkin tuntuu, että tähän räpylään on vaikea löytää sopivankokoisia jalkineita :D Eli kumpaa kokoa ennemmin pitäis tilata: 36 vai 37?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mä olen 39,5 ja kaikki parikkani ovat 40, Raquelit jopa 41, eli ne on mallista riippuen yleensä aika naftit, ihmettelisin jos 37 ei olis sulle hyvä. Isompaa mallia ovat olleet mimosat, asterit ja lulut. Mutta tosiaan noissa vaihtelee lesti mallin mukaan.

Cerp

Kiitoksia tiedosta, olisin meinaa tilannu muuten kolmekutoset. Nyt siis pähkäilemään jodien ja symbiosiksen välillä... Jälkimmäiset -50%!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

hei muuten, jodiet on mun mielestä aika väljää kokoa kanssa, tai ainakin mun pantterikuosiset jodiet on... kauheen hankalaa tää neuvominen on noissa vaihtelee koot niin paljon :D mutta niistäkin tosiaan mulla 40, ei 39, yhdetkään parikkani eivät ole 39 kokoa vaikka sen 39,5 olenkin.

Snöykka

Onks nää ne jotka sä sillon jouduit paljastamaansiinä kysymyspostauksessa, kun kysyttiin viimeisimpää kenkäostosta? Muistelisin niin, mut ihanat ja nätit parikat <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram