Jatketaan punaisella linjalla. Morticiat ovat mielestäni Parikan klassikkomallien klassikkomalli, tai ainakin minulle ne edustavat sitä. Nämä olivat Ne Kengät mistä haaveilin silloin kun minulla ei ollut vielä yksiäkään Parikoita, ja nämä olivat myös ne mitkä ensimmäiseksi ostin. Kenkähaaveista totta.
Kengät kuuluvat luokkaan varjele niitä henkesi kaupalla, mutta silti uskallan käyttää niitä koska väri ei ole niin arka. Punaisissa kengissä on sitä jotain, mihin kiinnitän aina huomioni olivat ne sitten kenen jalassa tahansa. Punainen toimii aina.

Asukuva esimerkiksi täällä KLIK!

Kommentit (4)

Mate

Noi on niin täydelliset! oon käynyt niin monta kertaa sovittamassa ja mallaamassa noita että kohta mua ei päästetä liikkeeseen :D Opiskelijabudjetilla noihin ei valitettavasti ole varaa, mutta ehkä sitten kun pian valmistun pääsen ostamaan noi.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Onko Morticiaa vielä myynnissä :O mua nimittäin kaihertaa ja pahasti se pinkki versio näistä.....!

Palkitset itsesi sitten kun opiskeiljaköyhäilyt ovat takana :) vähän liian tuoreessa muistissa tuo budjetti vieläkin, vaikka opiskeluajoista on jo sata vuotta aikaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram