Olin kuulemma eilen pukeutuneen näköinen. Siihen vaadittiin musta Ivana Helsingin Copper Chain -malliston neulemekko ja mustat kiiltäväpintaiset housut. Olen ajatellut että tyylini on niin valtava sekamelska ihan kaikkea, että en voi enää yllättää ihmisiä, mutta olin väärässä, kassialmakin voi näyttää välillä pukeutuneelta :D

Olen kertonut miljoona kertaa tämän saman ennenkin, mutta tuo Copper Chain -mallisto iski minuun niin lujaa silloin muutama vuosi sitten, että malliston catwalk-kuvat ovat edelleen inspiraatiokansiossani. Kupari on värinä ihan täydellinen, ja Ivanan mekot... samat sanat.

Ps. kohta aletaan kuvaamaan siskon alelöytöjä, ja sitä kuulemma pelottaa koska on niin epäkuvauksellinen. Ilmeisesti siskoltani on mennyt ohi se fakta, että kaikki kuvauksellisuus meidän perheessä meni hänelle, minun osuuteni mukaan lukien. Mutta kohta tulossa toivepostausta, budjettishoppaajan löydöt :)

Kommentit (4)

Ezraa

NÄIN SUT JA SISKOSI EILEN!!
H&M:stä taisitte juuri lähteä, ainaki sen edessä huomasin teidät!:D Meinasin tulla puhumaan, kaveri yritti pakottaa, mutta jänistin:(
Olin se hyypiö, joka tais tuijottaa suu auki teitä...

Nainen

Hei, nyt on ihan pakko kysyä, että onko sulla fyysisesti olemassa tuo inspiraatiokansio? Vai onko se vain syvällä mielesi sopukoissa? Mietin nimittäin, että jos sulla on oikeesti joku kansio, niin siitä olis hauska kuulla lisää.. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

koneelle oon kerännyt kaikki upeimmat inspiskuvat, mutta en voi niitä julkaista kun ei ole tallessa minkään sortin lähdetietoja enää, ne on siis kerätty useiden vuosien aikana. Joskus pidin leikekirjaakin, mutta nykyään vaan virtuaalista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram