Olen  nimennyt tämän pitsihelmaisen teepparini läskipäivien pelastukseksi. Kaikki varmasti tietävät ne päivät, kun on yön aikana mystisesti lihonut 15 kiloa ja aamulla tuijottaa peiliä epäuskoisena. Silloin apuun tulee pitsihelmainen epäsymmetrinen T-paita, jonka ostin 2009 Tokiosta swoooosh! Eihän se oikeasti vyötäröä kutista, mutta pääasia että se huijaa minut uskomaan niin. Mahtiostos kerrassaan.

a5
a5
a4
a4

Asiasta tukkaan. Koska kampaajalla käynti on pelottavaa ja luottokampaajani ovat yksi toisensa jälkeen joko a) jättäneet duuninsa (olinko muka niin kauhee asiakas häh) tai b) ovat kadonneet äitiyslomille, olen ollut ties miten kauan täysin tuuliajolla. Onneksi SIM Finlandin viime syksyn hiusmuotinäytöksestä tutut kouluttajat hoitivat kuontaloni kuntoon vuoden alussa ja nyt lamppu syttyi päässäni, että joukkuekaverini Bettyhän on kampaaja! Ja töissä Kehräsaaren Rastassa. Joten kauhea ruikutusviesti Bettylle Facebookissa, että koska pliispliis löytyy vapaa rako minulle, en kestä enää tätä juurikasvua! Ja maanantaina tämä likka sitten tyytyväisenä istahtaa väriin. Going blond(er).

Sen lisäksi että vaalenen, haluan ilmaista huoleni itseäni kohtaan syystä että: haluan kesäksi nuden/hiekanvärisen jakun. Jakun! Why?! Olen tainnut lyödä nuppini derbytreeneissä useammin kuin luulinkaan.

Kommentit (18)

Kyllä, erittäin sopusuhtainen, mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat tuolla yön lihoamisella... Olen kärsinyt siitä koko viikon. Itse olen käynyt reilun vuoden Tampereella luottokampaajallani Hämeenpuiston GloHairissa ja pelkään koko ajan, että hän häipyy, mitä sitten!?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kaksi vanhaa luottokampaajaa on jo hylännyt mut, se on aina ihan jäätävä tragedia!! Kampaaja on jotenkin niin.. henkilökohtainen, että haluan sen olevan rento ja tuttu tilanne, siksi kampaajan vaihtaminen on kamalaa. Toivotaan että sun kampaaja ei tee katoamistemppua :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ei vitsi että hain pari sekuntia että kuka on Elina... Sitä on niin tottunut käyttämään ainoastaan noita derbynimiä myös arkielämässä hahha :D mutta jee, luotan siispä Bettyyn että tuun kampaamosta tulos mahtavan tukan kanssa :)

Jenni

Sä oot niin nätti ja viimesen päälle hyväkroppainen, etten voi muuta olla kade! Sun onnistuminen (vaikka ennenki olit mielestäni enemmän kuin hyvä) tsemppaa muakin tavoittelemaan itselleni mieluisampaa olomuotoa. Ja sun itseironia, huumorintaju ja positiivinen elämänasenne on ihan parhautta ja onnistuu piristämään liki päivittäin. Kaunis kiitos! :) t.Vakilukijasi ja fanisi

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

hahha kiitos muru :D kroppani on kokenut tässä viimeisen vuoden aikana melkoista muutosta, vaikkei se välttämättä kuvista välitykään. Mutta olen niin happy että alan ottaa pikkuhiljaa urheilullisempaa ulkomuotoa kuin olisin ikinä uskonut, kun olen saanut lihaksia tasaiseen vauhtiin joka puolelle :) Tsemppiä liikuntaproggiksellesi!

Minni

Eikös sinulla ole pidennykset? Mitä mieltä olet siitä, vahingoittavatko ne hiuksia vai ei? Itselläni on ollut teipit päässä n. 5 kk ajan yhteensä, 3 eri kertaa. Kävin juuri kampaajalla ja hän huomasi heti katkenneista hiuksista, että pidennykset on päässä ollut..

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kyllä varmasti jatkot jollain tavalla vahingoittavat hiuksia, etenkin jos on itsellä kovin hento/huonokuntoinen tukka, sehän on selvä. Mutta paljon on kiinni siitä kuinka niitä kohtelee, repii, hoitaa jne :) Minä olen supersuperhelläkätinen hiusteni kanssa, eli minimoin vahinkoja ja kampaaja tammikuussa sanoi että mitään varsinaista vauriota ei ole nähtävissä, ja käytän ainoastaan tuuhonnosta eli noin kolmasosan siitä määrästä mitä varsinaisessa pidennyksessä on, sekin varmaan vaikuttaa.

vintti

Rastaa parempaa paikkaa ei olekaan. Nyt kun sinne menet, et koskaan enää vaihda.

Simple as that! :-)

Aivan ihana tuo t-paita. Itselle tuli heti tuunausfiilis tästä eli jotain samantyypistä pitää päästä tekemään. varsinkin kun kotoa löytyy pitsitoppi epäsymmetrisellä helmalla jota en käytä joten siitä voisi helman napata helposti uuteen elämään

-

Huh, oliko se tosiaan 3 vuotta sitten kun kävit japanissa! Aika tosiaan lentää... Mulla on hiekanvärinen jakku ja se on monikäyttösin vaate ikinä, varsinkin tälleen keväällä, kunhan ei yhdistä mitenkään liian toimisto tyyliin, mieluiten tennareihin, farkkuihin ja lörttöpaitoihin <3

Oi aivan mielettömän kiva toi pitsihelma!! Mä käytän todella vähän teeppareita muuten mutta toi kelpais kyllä nniiin mullekin läskipäivän pelastajaksi :]

"...kun on yön aikana mystisesti lihonut 15 kiloa ja aamulla tuijottaa peiliä epäuskoisena..." :D

Omituisen hyväntuulinen maanantai yhdistettynä edellistä omituisempaan huumorintajuuni= en voi näköjään lopettaa hihittelyä tuolle lausahduksellesi!

Mukavaa maanantaita siis sinnekin! :)

tiiu

Heippa, noi kengät on ihanat! Haluisitko kertoa mistä oot löytänyt noi, kun oon koittanut etsiä samantyylisiä? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram