Me ei saatu synnäriltä mukaan sitä joka äidin mukana näkyvää vihreää (Liberon? Pampersin?) hoitolaukkua sillä ne olivat loppuneet. Voi harmi. Mutta ei hätää, onneksi on Maxine ;) tämän tilaihmeeni mukana kulkee kaikki vauvan tarvitsemat tavarat ja vielä vähän päälle, eikä tee edes tiukkaa. Sinne mahtuu vielä ruokakaupan pikkuostoksetkin sekaan vallan mainiosti. Maxine saattaa olla tilavin laukkuni, se on toiminut pari kertaa myös viikonloppulaukkuna mihin olen mahduttanut kaiken tarvitsemani yön yli reissulle Helsinkiin.Erään päivän asuna H&M:n hame, Katri Niskasen pitsipaita (saatu) ja puuterinvaaleanpunainen Maxine ja sisäkuvissa rekvisiittana pupukengät, sillä mustat ulkonilkkurini ovat sen verran kuraiset että en tohtinut niillä stepata olohuoneessa vaikka joka päivä imuroinkin.Annilla pitää ehdottomasti olla mukana Tikru, Rapsu ja mielellään myös Kylvyssä-kirja. Joku tuossa kirjassa on että tyttö jaksaa "lukea" sitä ihan loputtomiin, se toimii hyvänä hämäyskeinona jos minun pitää esimerkiksi ehtiä syödä. Syöminen on tosi jees aina silloin tällöin.

Kommentit (17)

Tuo kirja on tosi hyvä. Kannattaa ostaa myos jatko-osa: POTALLA, se on jopa parempi! Niitä jaksaa itsekin lukea kun ei ole liialla tekstillä pilattuja :)

Evita

Saman sarjan kirja "Paukku" kannattaa myös tsekata. Meillä sen voimin syötiin (minä siis harhautin lapsen avaamaan suutaan) ainakin kuukauden ajan. Etenkin kun eläytyy huolella pieruäänten tekemiseen, menestys on varma.

Ilona

Helsingissä suutari ompeli muutamalla eurolla kiiltonahkaisen Maxinen kahvat laukun " vartaloon " kiinni, niin etteivät ne pääse repeämään pieniä ilmestyneitä alkuja enempää ja pysyvät pystyssä lervahtelematta sivuille. Toimii! Sauma tuli alkuperäisen sauman päälle, fiksausta ei edes huomaa ja laukkua uskaltaa taas käyttää ja täyttää.

Emilia

Sen Liberon laukun saa myös tilattua, meidänkin sairaalasta ne oli loppu kun kuopus syntyi, mutta pistin liberolle sähköpostia ja sain sitten postissa sen :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Pitkäkarvainen kissa ja takkapuita kannetaan sisään niin pölyä ja putua tulee jo päivässä ihan käsittämättömän paljon, ja en voi sietää että paljaisiin jalkoihin jää mutusia lattialta :D En tosin joka päivä surraa ihan joka nurkkaa vaan ns pikaimurointi sinnepäin ja pari kertaa viikossa oikein kunnolla.

Leepa

Uuuh! Se liberokassi on ihan kauhee! En tosiaan käyttäny sitä kertaakaan enkä tajua miten sitä kukaan voi käyttää! :D meillä vauvakamat kulki Marimekon olkalaukussa eli äidin käsilaukussa. Mutta kukin tyylillään.... :)

Maxine on kyllä tilava, mutta mää huomasin ulkomaanreissulla, että toinen kantokahva on hieman revennyt. :(( Siis siitä kohtaa, missä se liittyy laukkuun, tuon "sydämen" yläreunasta. Enpä uskalla laittaa sinne enää juuri mitään, olenkohan kantanut siellä liikaa tavaraa. Jotenkin olisin luullut sitä kestävämmäksi! Toisaalta Maxineni on jo 5-vuotias. Olisikohan suutarilla punaista kiiltonahkaa ja taitoa tehdä samanlainen kahva...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Huomasin sen kiiltonahkaversion suhteen että ne sangat kannattaa säilyttää aina pystyssä, että ne ei pääse repsottamaan sivuilla tai muuten se kova kiiltonahka alkaa väkisin siitä sydämen reunasta revetä, en tiedä oletko itse jo tämän saman todennut mutta vinkiksi. En usko että on suutarille isokaan homma fiksata laukkua sitten kun aika koittaa, minä ainakin luotan siihen :)

Marion

Tuo hame pukee sinua hyvin! Ja näyttää kuvissa tosi kauniille. :)
Tilasin tuon hameen taannoin itselleni, mutta häkellyin tuosta materiaalista. :D En oikein osannut yhdistää sitä mihinkään, mutta nyt kun sitä katsoo näissä kuvissa, niin sehän käy vaikka minkä kanssa. Ja minä pöljä sen palautin, voi pöh!

Lmm

Et vaikuta ihmiseltä joka käy lukemassa vau.fi foorumeita, tai no, mistä sitä ikinä tietää, mutta ajattelin silti mainita että oletko käynyt lukemassa sitä bloggari-imitaatio ketjua, mistä puutalobaby mainitsi? Oli meinaan aika älyttömän hauska. Ja sinun blogisi siellä myös (ja aika todella hyvin tunnistettavissa). :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tshih kyllä luin, Nata linkkasi sen bloggaajaryhmään :D allekirjoitan omat roastaamiseni täysin xD (Parikoita on enemmän kuin omenapuita hups!)

Jos joku ei tiedä mistä puhutaan niin: Hauskasti (ainakin suurelta osin) kirjoitettua bloggaajaparodiaa täällä KLIK!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram