Sain postissa yllärinä aivan älyttömän kivan nimpparilahjan ja vieläpä lukijalta! Punainen kaulaliina on itse huovutettu ja tekijä ajatteli sen olevan minun näköiseni. Jaa että onko! Kattokaa nyt miten upea punainen:

m1
m1
m2
m2

Huivin saa vieläpä sidottua hauskasti rusetille, me loves. Ja se on tosi lämmin, tuli testattua tänään Viialacityn kylmyydessä. Sain paketin mukana kortin, jossa kiitettiin inspiraatiosta ja positiivisuudesta. Kiitos mielettömän paljon myös itsellesi Tuija, kestohymy täällä moi. Minulla on niin parhaat lukijat :)  Ja arvostan sitä todella paljon, että olette mukana tämän blogin matkassa *hali*

Ihanaa nimipäivää kaikille kaimoilleni ja muille  päivänsankareille!

Kommentit (16)

netta

Hyvää nimipäivää!!

Kyselin jo tuolla aiemmin noista sun sormuksista, että mistä olette ne ostaneet? Ne on niin nätit :) Yksinkertainen on kaunista. Onko ne valkokultaa vai hopeaa? Munkin pitäisi nyt hankkia sormukset kihlatun kanssa, mutta en vaan osaa päättää kumpi on parempi, hopea vai valkokulta... Valkokulta olisi kai kestävämpi, mutta toisaalta paljon, paljon kalliimpi. Vaikeita valintoja nämä :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

sorry että vastauksessa kesti :) sormukseni ovat valkokultaa, nämä olivat jotain 140 euron luokkaa kappale eli melkein puoli-ilmaisia kun miettii timatteja haluavien tyttöjen sormuksia :D ostopaikkana koskarin ykköskerroksen kultasepänliike.

Hyvää nimipäivää!! Yksi toinen nimpparisankari ilmottautuu täällä :D

Mua ei kukaan oikeen muistanu paitsi mummu )::

Toi huivi on ihana (::

Miu

Oi että ihana! Lämmitti varmaa sydäntäkin kaulan lisäksi! Ite olisin niin otettu :)

Hyvää nimpparia! Jos me ollaan parhaita lukijoita, niin ite oot paras bloggari! ;)

Tuulia

Myöhästyneet nimpparionnittelut ! Olen kärsinyt pitkään pahasta masennuksesta, mutta aina kun luen blogiasi, parantaa se oloani.

Kiitos ja kestohalit siis sulle <3

Maija

Oho, unohtui. Mutta myöhästyneet nimpparionnittelut muru!! <3

Pitäis taas nähdä joku päivä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram