Koska fillari mahdollistaa kenkävaraston suurempaa hyödyntämistä (ei tarvitse ihan niin paljon irvistellä sepelillä kävellen), punaiset Swedish Hasbeensin kaunottaretkin saavat heti lisää käyttöaikaa. Vaikka sepeli ei ensimmäisinä pure näin järeisiin monoihin, olen silti kauhuissani. Edes mahdollisuus siitä että kenkien korkolaput ja nahkapinnat rusikoituvat pilalle, saa hiukset pystyyn. Varjelen kenkiäni pahalta :,D (jep meitä on moneen junaan).


Oodi punaisille kengille jotka päiviämme ilahduttavat <3

Kommentit (5)

jennilee

Oi lääh mitkä popot. Näyttää ainakin aika paksulta nahalta, eli ei varpaat taida kastua heti ensimmäisen räntähiutaleen leijailessa taivaalta?

Ootteko muuten aikeissa selvittää beben sukupuolta? Täältä vahva tyttöveikkaus! :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ne on ihan överipaksua nahkaa, luulisin että nää jos mitkä kestää jopa sen loskan ja sepelin.

Juu ilman muuta, toivottavasti rakenneultrassa kohta selviää :) kaikki veikkaa poikaa kun ne katselee vatsani muotoa, mutta mulla on tyttöolo :D

Katja

Ai että kun mä laitoin ekaa kertaa ulos jalkaan Neosensin maailman ihanimmat saappaat niin apua miltä ne nahkapohjat näytti kun kaduilla oli vielä sepeliä :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011