Jei taas on tulossa Tampereelle Fashion Stock Sales! Vinkiksi ei-tamperelaisille tässä samalla, että tapahtuma kiertää myös Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Tsekkaa muiden kaupunkien lisäinfot tästä: KLIK!

Fashion stock sales
Fashion stock sales
Fashion stock sales
Fashion stock sales

Paikkana tällä kertaa Koskikeskus eli kotoisammin Koskari ja tapahtumapäivät ovat  8.-9.4.2011. Aukioloajat: pe klo 11-19 & la klo 10-18.

"Mukana tapahtumissa on jälleen tunnettuja kotimaisia nimiä kuten Lumi, CTRL, Minna Parikka, Makia Clothing, Chao & Eero, My o My, St. Vacant, Nina's, Kirsi Nisonen ym. Paikalle voi tulla tapaamaan suunnittelijoita, jotka itse usein ovat myymässä ja esittelemässä tuotteitaan. Tapahtumissa myydään myös edullisesti kansainvälisiä huippubrändejä kuten Vivienne Westwood, See by Chloé, Opening Ceremony, Michael Kors, Miumiu, Louboutin, Marni ja Givenchy. Osallistujat ja merkit vaihtelevat kaupungeittain."

--> heihei tilipäivän tienestit :D

Kommentit (2)

OHMY! Tonne on pakko ryykästä, huh. Kuulostaa vaan juurikin siltä, että ne viimesetkin säästetyt roposet katoavat johonkin ja piru kun opintotukikin on ehtinyt tuolloin taas jo tulemaan :--D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011