Lierihattu tuo väistämättä mieleen noita-akat, mutta toisaalta mikäpä sen mahtavampi tyyli-idoli kuin Matami Mimmi tai Milla Magia. Kun lisätään yhtälöön vielä A-linjainen viittamaiselta näyttävä villakangastakki, peli on selvä. Kyöpelivuoren noita täällä morjensta.
Asun väripilkku, leijonankeltainen huivi on ostettu Gina Tricotista silloin, kun vaateketju rantautui Suomeen. Eli joskus vuosia sitten. Muistan kuinka elin tuolloin vahvaa leijonankeltaiskautta vaatteiden suhteen, joka jäi sittemmin päälle. Reuhahtanut huivi ei oikeastaan voi mennä huonoksi edes vuosien käytön jälkeen, koska se on.. no, reuhu joka tapauksessa.

Kommentit (9)

Pee

Onnea hurjasti! Olen ollut hetken aikaa reissussa ja nyt luin iloiset uutisesi, miten ihmeessä onnistuit peittelemään vatsaasi noin hyvin, siinä tähti-collegessa näytät todella hoikalta, ei mahasta ole tietoakaan :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

HAH kasvaiskin, pari teippiä liimasin tukan sekaan kun meni ihan totaalisesti hermo täysin p*rseennäköiseen tukkaan, nyt vielä kun ei värjää sitä, niin hius on ihan mahdoton käsitellä, liukas ja veltto, pitäis vaan korventaa se karrelle väreillä niin sais hallittavuutta :D

Tiina

Ootko ottanut taas pidennykset vai kasvaako sun hiukset noin maagista vauhtia!? :D Ja jos kasvaa niin miten ihmeessä, itellä tunttu menevän vuosi ennenkun ne kasvaa viis senttä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram