Ylihuomenna torstaina 17.10. klo 17-20:00 Tampereen Hämeenkadun Halosella vietetään Fashion Card kanta-asiakasiltaa, joka on avoin kaikille. Luvassa on muotinäytös, -20% alennus koko (normaalihintaisesta) valikoimasta ja pientä purtavaa. Ja minä! Käyn tekemässä syksyn ihanimmat asukokonaisuudet mallinukkien ylle, että tervetuloa katsomaan mitä olen saanut aikaan :)


Ps. Olen melko varmasti juoksemassa viivana ensimmäisenä Klingin vaaterekeille. Oli mahtava yllätys löytää Barcelonassa bongaamani retromekkotytön ykkösmerkki myynnissä myös Suomessa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat