Sain viime keväänä PR-toimistolta arvioitavaksi Cacharelin Amor Amor in a flash -tuoksun, ja ensin pidin sitä hieman liian makeana omaan makuuni. Löysin kuitenkin pullon uudelleen syksyllä, ja yhtäkkiä iltojen pimetessä kesästä muistuttava kevyt ja romanttinen tuoksu olikin täysin vastustamaton, ja olen siitä lähtien kuluttanut oikeastaan vain tätä kyseistä pulloa. Kuten ehkä tuosta hupenemisen rajasta voi huomata, puolivälissä mennään jo.

Tuoksussa on mm. omenaa, aprikoosia, kanelia ja jasmiinia, eli hieman itämaiseen taipuva hajuvesi kyseessä.


Suihkaus tuoksua hiustenlatvoihin, ja kesä kulkee mukana joka päivä.


Onko teille käynyt koskaan niin että ensin joku tuoksu ei ole miellyttänyt, ja sitten se yhtäkkiä onkin supersuosikki?

Kommentit (5)

Joskus tosiaan vähemmän miellyttävästä tuleekin suosikki. Minulla on AmorAmor Forbidden Kiss jota en alkuun käyttänyt, sain lahjaksi. Nyt talven tullen siitä on kuitenkin tullut yksi vakiotuoksuista, tosin sitä saa tupsauttaa vain ihan tosi vähän. Ja jos joku tuoksu on toisella ihmisellä hyvää, ei se välttämättä itselle toimikaan.

Guccin Flora Collection/ Gardenia on muuten käytössä, kesällä sitten kevyemmät ja sitruksiset ihanuudet:)

http://mamainprogess.blogspot.fi/

Vierailija

Hmmm.. Hiustenlatvoihin hajuvettä, se vois toimiakin :) pysyykö tuoksu silloin pidempään?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

en tiedä pysyykö pidempään, mutta tuoksu on vähän kevyempi silloin ja ei tarvitse suihkia suoraan iholle mitään myrkkyjä :) saatan suihkaista hajuvettä myös esimerkiksi kaulahuiviin, jossa se huumaavaa tuoksu ilahduttaa monta päivää <3

Nuutsa

Hajuaisti muuttuu raskauden aikana. Voi olla, että et voi sietää kyseistä tuoksua taas raskauden jälkeen tai sitten olet siihen mennessä jo ehtinyt tottua siihen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram