Olin lähtenyt Lontooseen sillä fiiliksellä, että a) vietän laatuaikaa siskoni kanssa ja b) ostan ihania kenkiä! Aivot narikkaan ja kenkäostoksille, ensimmäinen loma yli kahteen vuoteen. Lopputuloksena oli kuitenkin se, että toin kotiin tasan yhden parin. Sovitin triljoonia ja taas triljoonia vaihtoehtoja, mutta mikään ei tuntunut täsmälleen oikealta. Kauniita vaihtoehtoja oli niin paljon, etten osannut tehdä päätöksiä.

Irregular Choicen Carnaby Streetin kauppa oli poikkeus, sieltä olisin voinut kiikuttaa kotiin oikeastaan kaiken. Mutta pihiys iski ja ostin lopulta vain yhden parin. Tätä se on, kun ostaa vanhan omakotitalon. Miettii automaattisesti, että kohta pitää varmaan taas korjata jotain ja näin ollen on parempi pitää järki päässä kenkien suhteen :D Damn you aikuisuus!

Irregular Choicen kengissä on niin herkulliset kuvitukset pohjissa, että niitä ei melkein raaski käyttää.Ostoskoriin valikoitui mustat glitteröidyt Ban Joe -rusettikorkkarit, joissa on tukeva kuuden sentin korko. Harkitsin pitkään mustien ja punaisten välillä, mutta ratkaisu tuli kuin apteekin hyllyltä, sillä punaisista ei ollut kokoani enää jäljellä. Näillä on niin hyvä kävellä, että kyllä kelpaa juosta junaa kiinni ensi keväänä lumien sulamisen jälkeen. Olin katsellut tätä mallia sillä silmällä IC:n nettikaupassa jo etukäteen, mutta halusin päästä sovittamaan mieluummin kuin että olisin tilannut sokkona. Nyt tiedän, että tämä malli istuu minulle todella hyvin, joten alennusmyyntejä odotellessa.

Kommentit (10)

Mä kyllä odotin paljon överimpiä kenkiä! :D Jos kuvio olis ollut päällä sama kun pohjassa.Ihana kuvio kerrassaan <3_<3 Toki glitteri ei ihan tavallinen kengässä ole, mutta yleistynyt huimasti. :)

tipitii

Onnistuin kehittämään aivan hirmuisen pakkomielteen noista punaisista rusettikengistä. Haluan olla oman elämäni Dorothy! :D Miten IC:llä menevät muuten nuo koot? Jalkani on jotain 39 ja 40 väliltä, mutta esimerkiksi Parikoista olen haalinut kokoa 40. Pitäisikö yritää tähdätä neljäänkymppiin näissäkin kengissä, vai ovatko nämä jotenkin erityisen väljiä malliltaan?

Ei pitäisi kenkähullun näemmä lukea kenkähullun blogia. Esseen deadline on alle tunnin päästä, ja minä täällä itken loppuneen koon perään ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kuulostaa tutulta, pakkomielle IC:n kenkiin :D

Minä käytän parikoista kokoa 40, ja IC:n kengistä olen myös 40 joka on täsmälleen sopiva. IC:n kengät tosin ovat hieman leveää lestimalliltaan, eli päkiäpohjallinen on kaveri jos jalkasi on kapea. Minä olen virallisesti kokoa 39,5 myös :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mielestäni ne ovat aikalailla standardikokoa, eli koko pitää paikkansa. Mutta osassa kengistä on aika leveä lesti, eli se kannattaa ottaa huomioon jos jalkasi on kapeaa mallia. Minä käytän yleensä aina IC:n kengissä päkiäpohjallista juuri tästä syystä.

Spf

Ihanat kengät! Mäkin haluan! Kyselisin myös koosta, eli ovatko lähellä standardikokoa, eli jos normaalisti käyttää esim. kokoa 38, niin kannattaako ostaa sitä kokoa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram