Ette usko miten tärisevin käsin kirjoitin nettimyyjälle viestiä kun huomasin että myynnissä oli juuri ne Parikan sandaalit mitä olen kuolannut vuodesta 2008! Näitä varhaisempia malleja on niin harvoin myynnissä ja vielä harvemmin omassa koossani että on jo melkoista tuuria tehdä löytöjä. Mutta nyt. Somat kuin mitkä!
Tuhannen taalan kysymys, mikä tämän mallin nimi on? En löydä sitä mistään. Muistan kytänneeni näitä silmät sydämiä täynnä Tatty Devinen nettikaupassa silloin 2008, mutta nimi ei ole jäänyt päähän.

Kommentit (18)

Maria

Olis pitänyt arvata että sinähän ne olit varannut kun myyjälle laitoin viestiä ja ilmoitti että ne on jo varattu. you win! Ihanat ne on ;) ja ruby on malli. Oikeastaan ite haluaisin ne punaisena.

Oi, ihanaa! Minäkin olin innoissani kun sain vanhat Jackiet käsiini. Tulispa noista oikeesti vanhoista malleista uusintoja, näistä Rubyn aikaisista siis. Kaipaan niitä vanhoja Parikoita. :(

ReetaJohanna

Sievät ovat, tosin en itse osaa kävellä kantapäittömillä (kyllä tämä varmasti on oikea sana :D ) kengillä. Itse haluaisin kovasti Cherryt, mieluiten fuksian värisenä. Että jos jollain olisi kokoa 41... Laitoin tästä Parikan firmaankin viestiä, että eikö olisi missään jemmassa. Mutta ei. Voisivat tehdä Cherryä parit satsit.

Onpa ihanan näköiset, mallista ei minullakaa ole tietoa :) Tuohon aikaan en vielä itse niin kauheasti ymmärtänyt kenkien päälle ;)

Pepa

Ohoh, kaveri osti nämä 2010 lakkiaiskengiksiin jostain poistomyynnistä, hauska tietää niiden nyt kelpaavan muillekin :) ovat hauskat kopottimet, itse en osaa kävellä sandaalikoroilla... Mun kantapää?! Apua?!

Aivan ihanat ja mikä löytö! :O Nuita vanhoja malleja ei kyllä meinaa mistään saada, hyväkuntoisina varsinkaan. Onnea uudesta ihanasta kenkäparista! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram