Tänä viikonloppuna meitä manselaisia hemmotellaan oikein kunnolla, ensin lauantaina Teerenpeli Tease eli ihania naisia lavalla, Teerenpelin mustikkasiideriä ja kevätunnelmaa, Springtime is here!


Sunnuntaina nokat kohti Pakkahuonetta ja Designtoria. Alkuhumpat vedetään klo 11:00 ja ilo päättyy 18:00. Myyjälistauksesta löytyy mm: Uhana Design, 2OR+BYYAT, Dead Birds & Lionheart, Kätkö Vintage, Oma Shop, Arelalizza, titiMadam, Kooky Gems, Superyellow ja MUKA VA. Ja miljoona muuta mihin haluan mennä tutustumaan!


Ps. jättäkää mullekin jotain, ehdin mestoille vasta iltapäivällä!

Kommentit (17)

Hei! Kysymykseni ei nyt liity postaukseen lainkaan mutta kysynpähän silti. Miten ovat Nomo -farkkusi kestäneet käyttöä? :) Oletko niihin edelleen tyytyväinen, ja ovatko ne sen 169€:n arvoisia? Kiitos todella paljon jo etukäteen vastauksesta!!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ei ole käyttökokemusta juuri ollenkaan vielä kun minullahan tehtiin nuo Nomot megakorkkarit jalassa mitoituksella (niitä ei voi käyttää ilman korkoja, ovat niin pitkäpunttiset), ja arvaas voinko käyttää megakorkkareita tällä hetkellä kun repesi nivelsiteet nilkasta alkuvuodesta :S

puu

Voi ei designtori on just nyt kun oon lapsen ja eläinten kaa yksin kotona... No, ehkä torille mahtuu yksi touhukas taapero, jos vain itse jaksan juosta hänen perässään.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

päivän liikunnat tulee siinä samalla kun juoksee nassikan perässä :D Pakkhuone on iso, kyl sinne mahtuu, silloin kun tuo tapahtuma oli klubilla niin oli niin ahdasta että lasten kanssa olis ollut ihan purjeissa, mut nyt luulis toimivan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram