No ni, johan tätä on odotettukin. Weekday avasi verkkokauppansa ovet tänään 17 muun maan ohella myös Suomessa. Tampere kiittää ja kumartaa.

"WEEKDAYn verkkokaupassa on saatavilla lähes samat tuotteet kuin merkin liikkeissäkin. Verkkokaupasta löytyvät WEEKDAYn omat mallistot MTWTFSS WEEKDAY, MTWTFSS Collection, WEEKDAY Collaborations ja Fade to W sekä ulkopuolisten suunnittelijoiden ja merkkien mallistot Cheap Monday, Back, Rodebjer, Örjan Andersson, Cedric Jacquemyn ja Christophe Lemaire, joiden jälleenmyyjänä WEEKDAYn liikkeet toimivat."

Kommentit (4)

Jennayy

Siis eihän toi oo viellä auennu? Kun menee tonne sivulle tulee et 6 päivää ja jotain siihen aukeemiseen..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011