...jotka tuovat sunnuntaina jättikokoisia muffareita... korvaamatonta.

 

Sunnuntaita <3

Kommentit (20)

Eye of the Tiger;) Kiitos muuten vinkistä. Tilasin innoittamanasi Cobblerina designin rusettilaukun. Sopii hyvin yhteen punaisten MP Bellejeni kanssa (joiden ostoon myös saattanut aikanaan vaikuttaa tän sun blogin seuraaminen...)

sarppa

Sanopa äkkiä mitä kannattaisi tehdä tulevalla viikolla, kun sattuu oleilemaan Tampereella. Tunnen siis kyllä kylän, mutta asun nykyään muualla. Missä ois hyvät alennusmyynnit tms. shoppailuun liittyvää? Onko mitään vinkkiä...?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

No koskikeskuksesta löydät ainakin pirusti kauppoja samalla kerralla (bik bok aukes just) ja hämeenkatua päästä päähän kaikki ketjuliikkeet :) Alarannassa on kaupungin paras kirppis Radio, ja sitten kehräsaaressa siinä radion ja koskarin välissä on ihana pikkuputiikit liike :) ja tietty nää ikikivat Super Mukava, Studio 25 yms. Etköhän sä viihdy :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, yksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat

Instagram