Ei mennyt tämän blogin alku ihan niin kuin piti.

Tekstit katosi. Uusi alku siis.

Juuri äsken vein pienimmän hoitoon, meidän erityislapsen. Ja nyt jo ikävä ja halu hakea pois ja rutistaa syliin ja olla vain lähekkäin.

Ei tämä päiväkotiarki meille uutta ole, että siksi tuntisin näin. Poika on ollut hoidossa jo 2v6kk ajan. Arki kotona on äänekästä, vilkasta ja rankkaa hänen kanssaan. Iltaisin olen niin väsynyt pojan tempuista ja menosta että kaadun suorilta jaloilta sänkyyn. Mutta silti, silti kaipaan niin häntä kun hän ei ole lähelläni.

Hullua sanoa, että parhaita hetkiä päivässä on kun vien hänet hoitoon = hetki hiljaisuutta ja omaa rauhaa. Kun haen hänet pois hoidosta= saan halauksen ja höpötykset kotimatkalla. Ja se hetki, kun yhdessä käperrymme sänkyyn illalla. Tykkää tulla kainalooni. Nuuhkin hänen niskan tuoksua. Hän höpöttelee ja kertoo rakastavansa minua. Siihen on niin hyvä nukahtaa <3 Erityisesti rakas lapseni. Vaikka kaikki lapseni ovat yhtä rakkaita.

Pojalla on toistaiseksi todettu puheen tuottamisen ja ymmärtämisen vaikeus. Elämässä siis viikoittain puheterapiaa, ja ensiviikolla alkaa toimintaterapia, jotta tiedämme, onko jotain muutakin "erityistä". Vaikka ongelma ei ole hänellä toistaiseksi sen suurempi, niin kyllä se vaan haasteita tuo päiviin ja elämään. Toinen turhautuu kun ei ymmärrä kaikkea, tai ei osaa selittää mitä tarkoittaa. Siitä seuraa itkua ja raivaria. Nyt epäilyksen alla ainakin aistiyliherkkyys suussa. Ihmekös tuo, kun äitikin on erityisherkkä.

Mutta, nyt sain tämän alkuun ja on hyvä siirtyä kahvikupilliselle.

Mukavaa päivää sinulle, joka saatat eksyä lukemaan tätä :)

 

uurremaatähti

 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Tämä blogi ON :

aitoa elämää. havaintoja. pohdiskeluja.

itsensä etsimistä. onnen löytämistä. erityislapsen vanhempana elämistä.

toipumista rikotusta ehjäksi. kaipuuta. omakuvan hyväksymistä.

introvertin henkäyksiä.

Tämä blogi EI OLE:

fitness painotteinen, laihdutusta, dieettiä. ruoka ohjeita. 

 

 

~kuvat: pinterest, tumblr, ja omiani~

Ethän kopioi omia kuviani. Ne merkitsen omikseni.