Toffeesydänten innostamana tehtiin myös mansikkamarmeladeja sydänmuotteihin. Vannoutuneena vihreiden kuulien ystävänä nämä marmeladit maistuivat herkullisilta ja katosivat varsin nopeasti parempiin suihin. Tämä herkku on todella helppo ja nopea valmistaa hillo-marmeladisokerista.

Samalla tulee käytettyä pakastimen ylimääräisetkin marjat. Yksi satsi tehtiin myös puolukasta sekä toinen mustikoista. Mansikasta tehty marmeladi taisi olla kuitenkin lasten mielestä parasta. Ihana lahja vaikkapa ystävänpäivänä. 

Marjamarmeladit n.650 g

  • 500 g marjoja
  • 6 dl hillo-marmeladisokeria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • erikoishienoa sokeria pinnalle

Soseuta marjat blenderissä. Kaada hienoksi soseutetut marjat, hillo -marmeladisokeri ja sitruunanmehu kattilaan ja lämmitä miedolla lämmöllä, kunnes sokeri sulaa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä jatkuvasti sekoittaen, kunnes seos sakeutuu (n.15 min).

Kaada valmis massa silikonisiin muotteihin ja tasoita pinta lopuksi veitsellä. Voit myös kaataa seoksen leivinpaperilla vuorattuun 26 x 26 cm:n vuokaan ja jähmettymisen jälkeen leikata palat pienellä sydämenmallisella piparkakkumuotilla. Jähmettymisen jälkeen pyörittele marmeladit hienossa sokerissa. Pakkaa marmeladit tiiviisiin rasioihin, joissa ne säilyvät kuukauden.

 

Katso resepti toffeesydämiin täältä. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram