Muffinit maistuu aina ja ne on helppo valmistaa nopeastikin yllätysvieraille. Koristeltiin muffinit pääsiäisen teemaan sopivasti ja kokeiltiin samalla uutta valion kinuskituorejuustoa. Puolukkatäytteiset muffinit ja kinuski sopi täydellisesti yhteen. Kinuskituorejuusto sopisi hyvin varmasti myös vaikkapa vadelmatäytteisten muffinien kanssa. 

Pääsiäisen muffinit (n.15 kpl)

  • 4 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 200 g sulatettua voita
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl marjoja (esim. puolukoita tai vadelmia) 

Kuorrute

  • 200 g kinuskituorejuustoa
  • 2 dl kermavaahtoa
  • suklaamunia

Sekoita munat ja sokeri keskenään. Lisää sulatettu voi ja jogurtti. Sekoita joukkoon lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lsää taikinaan marjat ja sekoita hieman. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista muffinit 175 asteessa 15–20 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä ja valmista sillä välin kuorrute. Kuorrute: Vatkaa kermavaahto kuohkeaksi ja lisää joukkoon kinuskituorejuusto. Tarkista maku ja lisää halutessasi hieman sokeria. Pursota kuorrute muffinien päälle "linnunpesäksi" ja lisää päälle pienet suklaamunat. 

Katso ohje marenki pääsiäiskakkuun. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram