Kinuski, suklaa ja kinder kuuluvat omiin suosikkimakuihin ja testattiin uutta kinuskituorejuustoa tähän pääsiäisen kakkuun. Kakku on helppo valmistaa pääsiäisenä vaikka mökkiolosuhteissa, vaikka uunia ei olisikaan käytettävissä. 

Tarvitset: 

Pohja:

  • 400g Digestive
  • 1 tl kanelia
  • 150 g voita

Murskaa keksit. Sulata voi ja sekoita keksimurskaan kanelin kanssa. Painele keksipohja 24cm irtopohjavuoan pohjalle. 

  • 2 dl kerma
  • 2 dl maustettu vaniljarahka
  • 6 dl Valio kinuski tuorejuusto
  • 200 g valkosuklaata
  • 1 dl sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon kinuskituorejuusto ja vaniljarahka. Murskaa suklaalevy ja sekoita seokseen. Lisää sokeri ja tarkista täytteen makeus. Lisää sokeria halutessasi. Kaada täyte pohjan päälle. Koristele kakku valmiilla kinuskikastikkeella, suklaamunilla ja suklaamurskalla. Anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti. 

Koristelu: 

  • 3 kpl Kindereritä
  • suklaamunia
  • valmista kinuskikastiketta

Katso myös ohje valkosuklaa-mustikkakakkuun.  Katso ohje pääsiäisen pavlova kakkuun. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram