Kirjoitukset avainsanalla Koti

Odotettu paketti saapui vihdoin kotiin. Tyttö sai vihdoin toivomansa tylliunelman Pompdeluxilta ja mekko sai aikaan onnellisen vastaanoton! Muutenkin on "talvivaate-rumba" taas ajankohtainen ja kaappejen kätköt on käännetty läpi. Hankittu uutta lämmintä tilalle ja luovuttu pieniksi jääneistä. Aina jokainen vuosi se talvi ja kylmät ilmat tuntuu yllättävän uudelleen ja uudelleen. Tänä vuonna onnistuin löytämään kirppareilta paljon lämmintä talvivaatetta ulkoiluun, joten muutaman uuden hankkiminen ei kirpaissut niin paljon! Itselleni löysin Pompilta tuon ihanan villamyssyn lastenvaatemallistosta.. :) 

Vaaleanpunaiset söpöt saapikkaat löytyi H&M:ltä, jotkut yhtä ihanat kun löytyisi vielä itsellekin.. Kaappien penkominen ja järjestely jatkuu täällä vielä tovin! Kohta ollaan valmiita ottamaan kylmät ilmat vastaan, tyllimekkojen turvin.. ;) 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Tänään juhlitaan YK:n julistamaa tyttöjen oikeuksien päivää. Me ajattelimme yhdessä muutaman äidin kanssa järjestää mukavan päivän omille tyttärillemme. Monssa maassa ja monessa tilanteessa tytöt joutuvat heikompaan asemaan yhteiskunnassa. Tasa-arvoisempi tulevaisuus ja maailma on kaikkien etu ja koskettaa jokaista. Jokaiselle lapselle tulisi olla samat oikeudet riippumatta siitä, mihin maahan syntyy ja kumpaa sukupuolta edustaa. Valitettavasti noilla asioilla on tänä päivänä valtavan suuri rooli. 

Planin sivuilta (klik.) voit katsoa minkälaisia tapahtumia tyttöjen päivänä omalla paikkakunnallasi järjestetään. Täältä (klik.) voit katsoa koskettavan videon kampanjasta. 

 
Mukavaa tyttöjen oikeuksien päivää jokaiselle, pidetään toisistamme huolta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.