Kirjoitukset avainsanalla Vaatteet

Ihana lumisade leijaili meidänkin pihaan ja oli kaivettava talvimyssyt esiin kaappien kätköstä. Nämä äitini tekemät talvimyssyt saavat aina niin hyvälle mielelle. Yksi "pupu" innostui tekemään pihalle monta lumienkeliä.

Pupumyssyn ohjeen löytää kirjasta: Suloinen sammakkomyssy ja muita neulottuja eläinasusteita, Nuriya Khegay. Tuota kirjan ohjetta on muokattu omaan makuun. Kirjan ohjeen nalle ja kettu on myös välillä kuvissa vilahdellut täällä blogissa. Ollaan niin onnekkaita, kun äitini on innokas tekemään käsitöitä ja joka vuosi lapset on saaneet jonkun uuden hauskan myssyn. Tuo muffinssi ja pöllö on myös ihan suosikkeja! 

Suloisten myssyjen myötä mukavaa maanantaita ja pakkaspäiviä!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Odotettu paketti saapui vihdoin kotiin. Tyttö sai vihdoin toivomansa tylliunelman Pompdeluxilta ja mekko sai aikaan onnellisen vastaanoton! Muutenkin on "talvivaate-rumba" taas ajankohtainen ja kaappejen kätköt on käännetty läpi. Hankittu uutta lämmintä tilalle ja luovuttu pieniksi jääneistä. Aina jokainen vuosi se talvi ja kylmät ilmat tuntuu yllättävän uudelleen ja uudelleen. Tänä vuonna onnistuin löytämään kirppareilta paljon lämmintä talvivaatetta ulkoiluun, joten muutaman uuden hankkiminen ei kirpaissut niin paljon! Itselleni löysin Pompilta tuon ihanan villamyssyn lastenvaatemallistosta.. :) 

Vaaleanpunaiset söpöt saapikkaat löytyi H&M:ltä, jotkut yhtä ihanat kun löytyisi vielä itsellekin.. Kaappien penkominen ja järjestely jatkuu täällä vielä tovin! Kohta ollaan valmiita ottamaan kylmät ilmat vastaan, tyllimekkojen turvin.. ;) 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Vihdoin on saatu pakattua koko joukon kimpsut ja kampsut kasaan ja nokka näyttää kohti Italiaa. Aikamoinen urakka on ollut järjestää kaikki lähtökuntoon. Ja aikapaljon sitä tavaraa tulikin mukaan neljälle ihmiselle. Toivottavasti kesämekoille on käyttöä lomalla ja tuo tytön Lumoalta saatu suloinen mekkokin pääsee vielä käyttöön. Sillä niitä kesävaatteita kyllä tuli melkoinen määrä mukaan! :) 

Ensimmäinen reissu yli vuoteen koko perheen voimin ja lomaa on odotettu jo pitkään! Vastassa meitä on tuttu perhe, joka asuu Italiassa ja saadaan asua heidän luonaan. Meidän on ollut tarkoitus mennä tälle reissulle jo aikaisemminkin ja vihdoin saatiin asiat siihen malliin, että päästään lähtemään. Tämän ystäväni perheen kanssa on vietetty kesäpäiviä aikaisemmin täällä Suomessa ja suunniteltu tulevaa reissua. Tytöillä ainakin on piisannut aina hauskaa yhdessä täällä tavatessamme ja yhteinen "prinsessatyyli" tuntuu löytyvän koko joukolta.. :)

Jännää ja kivaa, palailen matkakuvien kanssa myöhemmin.. Meidän reissua voi seurata myös Instagramissa, klik.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.