Kirjoitukset avainsanalla blogiyhteistyö

Sain testattavaksi Jollyroomilta lasten gps -kellon ja viikon testin jälkeen olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen. 7 vuotiaalla on reviiri laajentunut omasta pihapiiristä ja kännykkä ei tahdo aina pysyä matkassa mukana. Tyttö olikin innokkaana itse testaamassa paikanninkelloa ja jättämässä kännykän kotiin lämpiminä kesäpäivinä.

Kellossa on sijaintipalvelun lisäksi myös monia muita hyödyllisiä toimintoja, kuten soittomahdollisuus kymmeneen tallennettuun numeroon ja hätänappi. Parasta kellossa mielestäni oli, kun sain nopeasti tarvittaessa soitettua kelloon ja kutsuttua vaikkapa kotiin syömään. Kellossa on myös askelmittari ja Geofence, mahdollisuus määrittää alue, jolta poistuessa kello hälyyttää. Kello myös ilmoittaa silloin, kun se irroitetaan pois kädestä tai kuuluvuudet menevät pois. 

Laite toimi niin, että kelloon liitetään sim-kortti, esim prepaid- liittymällä ja omaan puhelimeen asennetaan laitteeseen kuuluvan puhelinsovellus. Kellon latausaika on noin kaksi tuntia ja yhdellä latauksella se kestää n. 1-2 vuorokautta. Minun oli mahdollista myös katsoa sovelluksesta, kuinka paljon akkua kellossa on jäljellä. Kelloon pystyi jättämään myös ääniviestejä soittamisen lisäksi. Koulunajaksi kelloon voi asentaa lukujärjestyksen, jotta se lähtee toimimaan vasta kouluajan päätytyttyä. 

Laite toi turvaa ja huolettomuutta lapselle sekä äidille. Uskon, että arkikäytön lisäksi esimerkiksi metsäreissulla marjastamassa laite tulee olemaan hyödyllinen. GPS-kelloja on Jollyroomilla saatavilla erivärisiä, kokoisia ja mallisia. Tätä meidän testaamaa North 13.5 GPS -kelloa on saatavilla neljässä eri värissä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Meidän olohuoneessa on aika rento tunnelma ja pikkuhiljaa sisustus alkaa siirtyä kesäaikaan. Rentoon tunnelmaan kuuluu muhkea määrä tyynyjä, kynttilöitä ja lomalta kerättyjä aarteita, kuten simpukoita. Sain kokeiltavaksi Iba:n huonetuoksuista korallin, joka sopi meidän kodin tunnelmaan tuoksun ja värin puolesta erinomaisesti.

Loma muistuu aina mieleen meren rannalta kerättyjä aarteita katsellessa ja tämä korallinen huonetuoksu vahvistaa lomatunnelmaa. Tämän eteerisiä öljyjä sisältävän ilmanraikastimen muotoilu on kaunis ja sen voi hyvin jättää esille vaikka olohuoneeseen. Hajuaisti on ihmisen toiseksi tärkein aisti ja tuoksut tuovat mieleen muistoja tärkeistä hetkistä. Kävely meren rannalla ja ihana meren aaltojen kohina on yksi niistä hetkistä, joita itsekin haluan vaalia ja muistella.

Rakastan huonetuoksuja ja onneksi erilaisia mahdollisuuksia tuoksusisustamiseen on nykyisin hyvin. Näitä Iba:n edullisia ilmanraikastimia on saatavilla kolmea erilaista ja niiden käyttäminen on helppoa. Tuoksun vaikutus kestää jopa 4-6 viikkoa, eikä niihin tarvita erikseen täyttöpulloja, tikkuja tai paristoja.

Ihanan merenrantatuoksun lisäksi juurikin helppokäyttöisyys, pitkä tuoksuaika ja kaunis muotoilu olivat tämän huonetuoksun suurimmat plussat. Pidän myös huonetuoksuissa siitä, että tuoksu on sopivan raikas ja mieto. Luulen, että näitä tuoksuja käytetään meillä jatkossakin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lienee sanomattakin selvää, että olen ihastunut pastellisiin sävyihin ja niitä onkin koko koti täynnä. Lastenhuoneen maalausprojektista oli jäänyt yli maalia ja maalattiin vanha hoitopöytä uuteen uskoon. 

Ikean Leksvik -hoitopöytä koki muodonmuutoksen ja hoitopöydän taso sahattiin niin, että se mahtuu tuonne rappusten väliin jäävään koloon. Hommasin laatikkoon myös uudet posliiniset vetimet käsityömessuilta. Hoitopöytä eteisessä on ollut aikasempienkin lasten kanssa ihan ehdoton ja näihin laatikoihin mahtuu ylltättävän paljon vaatetta ja tavaraa. 

Kummasti laatikoihin on kertynyt ihan huomaamatta jo aika paljon pientä tavaraa ja vaatetta. Hattuja ja myssyjäkin taitaa olla vauvalle jo jokaiselle viikonpäivälle. :D Toisaalta parempi ajoissa ja rauhassa laitella kotia kesävauvaa varten. Edessä on kuitenkin vielä huhtikuussa vauvan huoneen remontti ja viimeiset kuukaudet saa sitten mennä levätessä. 

(A little lovely company yövalo ja valotaulu; Tuutilulla -blogiyhteistyö. Automatto H&M. Tee itse säilytyskori paperista ja katso ohje vauvanmobileen. Katso ohje henkarinaulakkoon.)

Lillin piti päästä testaamaan uusi matto heti ja poseeraamaan kameralle. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Näitä Jollyroomin Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunuja on testattu nyt yli viikon verran ja hyviksi todettu. Lisätietoa erilaisista vaunuista voit lukea Jollyroomin sivuilta. Uusien yhdistelmävaunujen innostamana askartelin kesällä syntyväksi odotetulle rumpalipojalle vaunuihin sopivan mobilen. 

Harmaa väri, näppärä liikuteltavuus ja etenkin käytännöllisyys on näiden Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunujen etu. Ne menevät myös aika pieneen tilaan helposti. Katso lisätietoja Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunuista ja vaunukopasta. Vaunuverhon ansiosta vaunukopassa voi ottaa hyvät nokoset itsetehtyä mobilea ihastellen. Kirjoitin edelliseen postaukseen- tänne vielä kattavamman selostuksen näistä yhdistelmävaunuista. 

Edellisiin mobileihin lisäten tehtiin mobilen pikkuprinssille valmiista huovasta kruunu ja viitta. Tällaisen pienen mobilen tekee nopeasti ja helposti ja lopputulos on aika söpö. Katso ohjeet mobilen valmistukseen.

Sain myös instagramiin arvottavaksi yhdelle lukijalleni haluamansa väriset Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunut. Kilpailuun voit osallistua klikkaamalla Huvikumpu -instagramiin 16-29.3.2017. Onnea jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.