Kirjoitukset avainsanalla blogiyhteistyö

Kaupallinen yhteistyö- Lejos 

Kesällä retkeillään ja mökkeillään paljon. Lasten myötä eväät ovat yksi tärkein osa retkeilyä. Eväiden pitää olla helppoja ottaa mukaan, herkullisia ja mielellään myös terveellisiä. Kolmen lapsen kanssa ei ole aikaa hifistellä mahdottomasti eväiden suhteen ja pingottaa ei ehdi. Reissuun on päästävä mahdollisimman helposti ja kivuttomasti tai muuten jää koko retki tekemättä. 

Tähän elämäntilanteeseen yhden vastasyntyneen ja kahden taaperon kanssa sopii hyvin Ruotsista maailmalle levinnyt lagom - elämäntapa ja ajattelumalli, jossa kaikkea on kohtuudella. Lagom tarkoittaa, että kaikkea on juuri sopivasti – ei mitään liikaa tai liian vähän. Lagom-ajattelutavan kautta etsitään tasapainoa ja tehdään asioita kohtuudella - ei stressiä, pingottamista tai ylisuorittamista. Juurikin tervetullut ajatusmalli meidän perheeseen! 

Tämän ajattelutavan ympärille on Lejos lanseerannut kanafileet, jotka ovat lisäaineettomia, runsasproteiinisia, vähärasvaisia, maukkaita, helppoja ja nopeita käyttää. Säilyke on aina helppo kuljettaa mukana piknikillä, mökillä tai veneessä. Kanafile on monipuolinen ja se soveltuu salaatteihin, pastaan, voileivän päälle, burgerin väliin, osaksi lounasta tai miltei mihin vaan.

Tärkeintä eväiden valmistelussa on, että voidaan ilman pingottamista koko perhe osallistua niiden tekemiseen. Seitsemän ja kuusivuotiaalta onnistuu hyvin alusta loppuun näiden piknikrullien ja salaatin valmistaminen yhdessä vanhempien kanssa. Muistan vielä hyvin, kuinka lapsena parhaalta maistui retkellä itse valmistetut eväät. Ja mikä siinä onkaan, että ulkona ruoka maistuu aina niin täydelliseltä? Ihan ilman stressiä ja pingottmaista- lagomisti ja helposti! Voi kumpa aina olisi kesä. 

Kanafile rullarieskat

  • 1 paketti rullarieskoja (7kpl)
  • 6 x kanafile tomaattikastikkeessa, 90g tölkki
  • 400 g Tuorejuustoa esim. chili
  • Salaatinlehtiä
  • Basilikaa tai perisljaa maun mukaan
  • Voitele rieska tuorejuustolla ja pilko väliin kanafile ja salaatit. Rullaa rieska ja leikkaa n. 4 cm paloja. 

Psst. Lejoksella on käynnissä kisa, jossa on pääpalkintona kahden hengen viikonloppu Lagomisti Helsingissä hotelli Radisson Blue Seasidessa + illallinen (viikonloppu 2 hh/2 vrk arvo noin 230€ menun arvo noin 90€). Seuraa Lagomia instassa ja tägää kaverisi, kenen kanssa haluaisit viettää viikonlopun Lagomisti Helsingissä. 

Kommentit (1)

Vierailija

Hei!

Kiitos ohjeesta! Tätä täytyy kokeilla. Harmillista, että kanan rintafileessä on niin runsaasti suolaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Meidän vanha hiekkalaatikko oli jo elämää nähnyt ja kulunut käyttökelvottomaksi. Koska perheen uusi vauvakin varmasti jonain päivänä hiekkalaatikosta innostuu ja muutkin lapset leikkii vielä paljon pihalla, niin päätettiin laittaa hiekkalaatikko lapsille mieluisaksi. 

Tärkeänä kriteerinä pihan hiekkalaatikossa oli nostettava kansi, jotta perheen kissa tai muut kutsumattomat vieraat eivät pääse hiekkalaatikolle yöllä. Kansi myös suojaa roskilta ja syksyllä puusta tippuvilta kävyiltä ja lehdiltä. Plussaa on myös se, että lapset voivat itse laittaa kannen hiekkalaatikon suojaksi leikkien loppuessa. Täydellinen hiekkalaatikko lasten leikkeihin saatiin Jollyroomilta.

(hiekkalaatikko saatu Jollyroomilta bloginäkyvyyttä vastaan.)

Tämä Woodliin hiekkalaatikko on erilainen hiekkalaatikko kuin kaikki muut myös hauskan muotonsa ansiosta. Merirosvo ja laivaleikit sujuvat punaista ruoria ohjatessa ja tekstiilikatto suojaa samalla voimakkailta auringonsäteiltä. 

Samalla, kun aikuiset grillaa tai tekee puutarhahommia, suloinen hiekkalaatikkolaiva kutsuu lapset omiin leikkeihin ja herättää mielikuvitukselle siivet. Pidän tärkeänä sitä, että lapsille löytyy omia paikkoja pihalta toteuttaa, leikkiä ja sotkea kunnolla. Woodiilla löytyy myös monia muita leikkeihin inspiroivia leluja, leikkimökkejä ja paikkoja- katso lisää Woodliin valikoimaa.

Niitä paikkoja, joissa voi "luvan" kanssa työntää kädet hiekkaan, sotkea vedellä ja sen jälkeen juosta vaikkapa keinumaan pihakeinussa ei ole koskaan liikaa. Ajatuksena meillä on on rakentaa vielä pieni leikkimökki merirosvo -hiekkalaatikon viereen. Kun lapset viihtyvät on aikuisillakin hauskaa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sain testattavaksi Jollyroomilta lasten gps -kellon ja viikon testin jälkeen olen ollut todella tyytyväinen laitteeseen. 7 vuotiaalla on reviiri laajentunut omasta pihapiiristä ja kännykkä ei tahdo aina pysyä matkassa mukana. Tyttö olikin innokkaana itse testaamassa paikanninkelloa ja jättämässä kännykän kotiin lämpiminä kesäpäivinä.

Kellossa on sijaintipalvelun lisäksi myös monia muita hyödyllisiä toimintoja, kuten soittomahdollisuus kymmeneen tallennettuun numeroon ja hätänappi. Parasta kellossa mielestäni oli, kun sain nopeasti tarvittaessa soitettua kelloon ja kutsuttua vaikkapa kotiin syömään. Kellossa on myös askelmittari ja Geofence, mahdollisuus määrittää alue, jolta poistuessa kello hälyyttää. Kello myös ilmoittaa silloin, kun se irroitetaan pois kädestä tai kuuluvuudet menevät pois. 

Laite toimi niin, että kelloon liitetään sim-kortti, esim prepaid- liittymällä ja omaan puhelimeen asennetaan laitteeseen kuuluvan puhelinsovellus. Kellon latausaika on noin kaksi tuntia ja yhdellä latauksella se kestää n. 1-2 vuorokautta. Minun oli mahdollista myös katsoa sovelluksesta, kuinka paljon akkua kellossa on jäljellä. Kelloon pystyi jättämään myös ääniviestejä soittamisen lisäksi. Koulunajaksi kelloon voi asentaa lukujärjestyksen, jotta se lähtee toimimaan vasta kouluajan päätytyttyä. 

Laite toi turvaa ja huolettomuutta lapselle sekä äidille. Uskon, että arkikäytön lisäksi esimerkiksi metsäreissulla marjastamassa laite tulee olemaan hyödyllinen. GPS-kelloja on Jollyroomilla saatavilla erivärisiä, kokoisia ja mallisia. Tätä meidän testaamaa North 13.5 GPS -kelloa on saatavilla neljässä eri värissä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kaupallinen yhteistyö

Meidän olohuoneessa on aika rento tunnelma ja pikkuhiljaa sisustus alkaa siirtyä kesäaikaan. Rentoon tunnelmaan kuuluu muhkea määrä tyynyjä, kynttilöitä ja lomalta kerättyjä aarteita, kuten simpukoita. Sain kokeiltavaksi Iba:n huonetuoksuista korallin, joka sopi meidän kodin tunnelmaan tuoksun ja värin puolesta erinomaisesti.

Loma muistuu aina mieleen meren rannalta kerättyjä aarteita katsellessa ja tämä korallinen huonetuoksu vahvistaa lomatunnelmaa. Tämän eteerisiä öljyjä sisältävän ilmanraikastimen muotoilu on kaunis ja sen voi hyvin jättää esille vaikka olohuoneeseen. Hajuaisti on ihmisen toiseksi tärkein aisti ja tuoksut tuovat mieleen muistoja tärkeistä hetkistä. Kävely meren rannalla ja ihana meren aaltojen kohina on yksi niistä hetkistä, joita itsekin haluan vaalia ja muistella.

Rakastan huonetuoksuja ja onneksi erilaisia mahdollisuuksia tuoksusisustamiseen on nykyisin hyvin. Näitä Iba:n edullisia ilmanraikastimia on saatavilla kolmea erilaista ja niiden käyttäminen on helppoa. Tuoksun vaikutus kestää jopa 4-6 viikkoa, eikä niihin tarvita erikseen täyttöpulloja, tikkuja tai paristoja.

Ihanan merenrantatuoksun lisäksi juurikin helppokäyttöisyys, pitkä tuoksuaika ja kaunis muotoilu olivat tämän huonetuoksun suurimmat plussat. Pidän myös huonetuoksuissa siitä, että tuoksu on sopivan raikas ja mieto. Luulen, että näitä tuoksuja käytetään meillä jatkossakin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.