Kirjoitukset avainsanalla Putiikit

Porvoon reissulla piipahdettiin matkalla Tiirinkosken Tehtaan sisustuspuotiin Hämeenlinnan kupeessa. Ja kyllä kannatti! Upea lifestylepuoti tarjoaa kodinsisustukseen vaikka mitä ja täällä meinasi mopo karata käsistä totaalisesti. Kauniisti remontoitu vanha navetta on nykyisin sisustajan taivas. Täynnä kauniita esineitä, tekstiilejä, vaatteita ja herkkuja. Mikä parasta, shoppailun lomassa voi pysähtyä puodin yhteydessä olevaan kahvilaan nauttimaan täytettyjä vohveleita, joko suolaisia tai makeita. Pihalla voi ihailla lampaita ja ylämaankarjaa, joten lasten kanssa tänne on tehtävä ehdottomasti vielä retki! Kauniit 1800- luvulla rakennetut rakennukset olivat kuin satumaisemasta! 

Kuvia tuli napsittua kaikesta inspiroituneena tsiljoona ja niistä pieni osa alla. Joten, jos on joululahjat hankkimatta tai koristeet vielä tekemättä, voin lämpimästi suositella pientä retkeä Tiirinkosken tehtaalle! :) Kuvista saa pientä viitettä siitä, mitä Tiirinkoski tarjoaa, mutta jouluinen tunnelma on käytävä kokemassa itse. 

Jos tehdas on liian kaukana, voi tehtaan nettikaupasta tehdä myös tilauksia- Klik. Voin vain kuvitella, kuinka upealta Tiirinkosken maisema näyttää lumihunnun peittelemänä. Tahtoisin vielä nähdä! 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.