Kirjoitukset avainsanalla Vauvalle

Mikä ihmeen imetyskoru? 

Imetyskorun idea on antaa pienille käsille imetyksen aikana tekemistä äidin nipistelyn sijaan. Imetyskorun helmet on tehty kestävästä BPA-vapaasta silikonista ja niitä voi antaa turvallisesti vauvan pureskella. Koru toimii hyvin vauvan puruleluna turvallisesti. Kun turvalukosta vetää liian lujaa, lukko napsahaa auki. Tarvittaessa helmet voi pestä saippuavedellä. 

Jos esikoisen aikana olisi tällaisia ollut, luulen että koru olisi tullut enemmän kuin tarpeeseen. Tällä kertaa päätin olla ajoissa ja tein muutaman korun jo valmiiksi itse. Koru on todella helppo, nopea ja yksinkertainen tehdä itse ja itsetehtynä hinnaksi tulee n. 5-8e riippuen helmien määrästä ja mallista. Nappikauppa punahilkassa on kattava valikoima erilaisia helmiä imetyskorun askarteluun ja sieltä löytyy kaikki muukin tarvittava korujen valmistukseen. 

Tarvitset; Tarvikkeen päältä klikkaamalla pääset tuootteen hankintapaikkaan

Tee näin; Pujota silikonihelmet haluamassasi järjestyksessä nyöriin. Solmi lopuksi turvalukko kiinni naruun lukon läpi vetäen. Testaa lukon toimivuutta, mutta älä koskaan jätä lasta vahtimatta korun kanssa. 

(Tarvikkeet saatu Nappikauppa Punahilkasta bloginäkyvyyttä vastaan.)

Katso ohje itsetehtyyn mobileen täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Lienee sanomattakin selvää, että olen ihastunut pastellisiin sävyihin ja niitä onkin koko koti täynnä. Lastenhuoneen maalausprojektista oli jäänyt yli maalia ja maalattiin vanha hoitopöytä uuteen uskoon. 

Ikean Leksvik -hoitopöytä koki muodonmuutoksen ja hoitopöydän taso sahattiin niin, että se mahtuu tuonne rappusten väliin jäävään koloon. Hommasin laatikkoon myös uudet posliiniset vetimet käsityömessuilta. Hoitopöytä eteisessä on ollut aikasempienkin lasten kanssa ihan ehdoton ja näihin laatikoihin mahtuu ylltättävän paljon vaatetta ja tavaraa. 

Kummasti laatikoihin on kertynyt ihan huomaamatta jo aika paljon pientä tavaraa ja vaatetta. Hattuja ja myssyjäkin taitaa olla vauvalle jo jokaiselle viikonpäivälle. :D Toisaalta parempi ajoissa ja rauhassa laitella kotia kesävauvaa varten. Edessä on kuitenkin vielä huhtikuussa vauvan huoneen remontti ja viimeiset kuukaudet saa sitten mennä levätessä. 

(A little lovely company yövalo ja valotaulu; Tuutilulla -blogiyhteistyö. Automatto H&M. Tee itse säilytyskori paperista ja katso ohje vauvanmobileen. Katso ohje henkarinaulakkoon.)

Lillin piti päästä testaamaan uusi matto heti ja poseeraamaan kameralle. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Näitä Jollyroomin Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunuja on testattu nyt yli viikon verran ja hyviksi todettu. Lisätietoa erilaisista vaunuista voit lukea Jollyroomin sivuilta. Uusien yhdistelmävaunujen innostamana askartelin kesällä syntyväksi odotetulle rumpalipojalle vaunuihin sopivan mobilen. 

Harmaa väri, näppärä liikuteltavuus ja etenkin käytännöllisyys on näiden Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunujen etu. Ne menevät myös aika pieneen tilaan helposti. Katso lisätietoja Petite Chérie Argent Yhdistelmävaunuista ja vaunukopasta. Vaunuverhon ansiosta vaunukopassa voi ottaa hyvät nokoset itsetehtyä mobilea ihastellen. Kirjoitin edelliseen postaukseen- tänne vielä kattavamman selostuksen näistä yhdistelmävaunuista. 

Edellisiin mobileihin lisäten tehtiin mobilen pikkuprinssille valmiista huovasta kruunu ja viitta. Tällaisen pienen mobilen tekee nopeasti ja helposti ja lopputulos on aika söpö. Katso ohjeet mobilen valmistukseen.

Sain myös instagramiin arvottavaksi yhdelle lukijalleni haluamansa väriset Petite Chérie Argent 2017 Yhdistelmävaunut. Kilpailuun voit osallistua klikkaamalla Huvikumpu -instagramiin 16-29.3.2017. Onnea jokaiselle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Odotetun rakenneultran jälkeen olen uskaltanut tehdä jo hieman hankintoja vauvaa varten. Pieniä suloisia vaatteita on ilmestynyt vaatekaappiin ja vanha hoitopöytä on löytänyt taas paikoilleen. Muutama mobile on myös askarreltu jo kesävauvalle. 

Saatiin Jollyroomilta testiin ihan uutukaiset Petite Cherie Argent -yhdistelmävaunut 2017. Jollyroomilta on tilattavissa kattava valikoima erilaisia lastenvaunuja. Olo oli kuin jouluna paketteja availlessa ja pakettien sisälta paljastui kauniin harmaat, tyylikkäät ja tukevan oloiset rattaat, jotka voi ottaa heti käyttöön vauvan synnyttyä ja ne käyvät meille pitkään taaperoikään asti. 

Oikeaa vauvaa näihin saadaan odotella vielä kesään asti, mutta kotona 6 vuotiaan tyttären kanssa on kärrätty nukkeja näissä testimielessä. Rattaiden pehmeässä vaunukoppassa on suloinen polkadots -kuviointi ja ne ovat muutenkin suoralinjaisen kauniit. Se mihin kiinnitän itse rattaissa huomiota jo muutaman lapsen jälkeen on rattaiden kääntyvät etupyörät, näppäryys ja liikuteltavuus ahtaissakin tiloissa. Nämä rattaat tuntuvat kääntyvän hyvin ja liikkuvan mutkattomasti eteenpäin. Katso lisää tietoja vaunukopasta

Tärkeää on myös työntöaisan säädettävyys eripituisille ihmisille helposti. Plussaa näissä rattaissa on iso tavaratila rattaiden alla ja näppärä koottavuus. Pidän myös siitä, että rattaiden istuinosan saa käännettyä menosuuntaan tai työntäjään päin. Istuinosassa on 5-pistevaljaat, joilla lapsi pysyy turvallisesti paikoillaan. Katso lisää tietoa Petite Cherie Argent -yhdistelmärattaista

Esikoisen aikana saatavilla ei ollut kauniita vaunusuojia ja suojaksi viriteltiin pyykkipoikia apuna käyttäen kangas. Tämä Petite Cherien vaunuverho täyttää asian paremmin ja toimii samalla auringon- ja tuulensuojana. Verho kiinnitetään muovirenkaiden avulla vaunukopan kuomuun ja sitä on helppo siirtää tarvittaessa sivuun. Kangas voidaan virittää suojaamaan koko vaunukoppa ja kiinnitää nyöreillä rattaiden työntöaisaan. 

En malttaisi odottaa, että saadaan näihin oma kesävauva pian nukkumaan. Ps. samanlaiset on tulossa myös arvottavaksi ensi viikolla! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.