Vohvelit kuuluu ehdottomasti kesään. Marjat ja kuusenkerkkäsiirappi kruunaa kesäisen herkun. Itsetehtyä kuusenkerkkäsiirappia ehtii valmistamaan vielä juhannukseen asti- katso resepti täältä.  Valmiiseen kuusenkerkkäsiirappiin olen lisännyt puolet vaaleaa siirappia, jotta jälkiruokakastikkeesta tulee sopivan juoksevaa. 

Huvikummun vohvelit

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl kardemummaa
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 dl sulatettua voita

Sekoita jauhot, leivinjauhe, sokeri ja kardemumma kulhossa. Kaada keskelle puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi. Lisää loppu maito ja kananmunat taikinaan. Lisää lopuksi sulatettu voi. Anna taikinan turvota n. 30 minuuttia ja paista vohvelit kullanruskeiksi molemmin puolin. Tarjoile marjojen ja kuusenkerkkäsiirapin kanssa. 

Katso resepti kuusenkerkkä-valkosuklaajuustokakkuun täältä. Katso resepti nokkoslettuihin täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram