Heijastimia ei voi olla pitkän talven aikana liikaa, varsinkaan näin sieviä. Heijastavia perhosia kannattaa kiinnittää kokonainen parvi käsilaukkuihin, takin rintamukseen ja pipon koristeeksi. Yksi perhonen syntyy helposti ja nopeasti parilla ompeleella leveästä heijastinnauhasta ja kimaltavasta helmestä. 

  • Aloita leikkaamalla heijastinnauhas- ta perhosen siivet. Isompi siipi on kooltaan 8 cm x 5 cm ja pienempi siipi 5 cm x 5 cm
  • Pyöristä siipiä hieman saksilla leikkaamalla kulmasta kulmaan
  • Laskosta isompi siipi kolmelle laskokselle ja ompele se muutamalla pistolla yhteen keskeltä. Tee sama pienemmille siiville. Kiinnitä siivet toisiinsa keskikohdista ja lisää lopuksi helmet perhosen molempiin päihin samaa ompelulankaa käyttäen
  • Pyöristä halutessasi siipiä vielä ja viimiestele
  • Ompele lopuksi pieni hakaneula perhosen taakse

Pelastajaperhonen ilahduttaa varmasti myös ystävänpäivälahjana. Ohjeet perhoseen löydät myös uusimmasta Kodin Kuvalehdestä. 

Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin -kirja arvontaan ehtii osallistua vielä täällä, klik.

Kommentit (5)

Vierailija

Tämä on kaunis! Ja malliltaan paljon parempi kuin ne sudenkorennot, jotka jää herkästi kiinni milloin mihinkin siitä tikkuvartalostaan.

Vierailija

Heijastimet kuuluvat henkilönsuojainten kategoriaan. Lisätietoa henkilönsuojaimista löytyy täältä. Heijastimia muistuttavilla kulutustavaroilla, kuten maskotilla tai LED-valolla varustetulla avaimenperällä, joilla ei kuitenkaan ole heijastimilta vaadittuja ominaisuuksia, tulee olla tosiasiallinen käyttötarkoitus ja pakkausmerkinnöistä tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

tuote ei ole henkilönsuojain (heijastin)
tuotteen kauppatavan mukainen nimi
käyttötarkoitus
varoitus, ettei tuote suojaa käyttäjäänsä millään tavalla (esim. ”Tuotetta ei saa käyttää heijastimena”)
valmistajan, valmistuttajan tai maahantuojan nimi
tarvittaessa mm. käyttö- ja säilytysohjeet.

Henkilönsuojaimia muistuttavat kulutustavarat eivät saa olla CE-merkittyjä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kaksi lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Instagram