Nyt se on ohi. Nimittäin L:n lukeminen pääsykokeisiin. Jännityksellä jään odottamaan, millaiseksi meidän arki tästä eteenpäin muotoutuu.  

Oma kesälomani alkaa ihan pian, mutta töistä ei ole tietoa vieläkään. En ole onnistunut saamaan mitään paikkaa, johon olen hakenut. On aika epäonnistunut olo ja stressi rahasta on ihan valtava. Pari kuukautta täysin toimettomana tuntuu tällä hetkellä todella lannistavalta ajatukselta. Se vois olla jollekin muulle positiivinen juttu, mut mulle se tarkottaa sitä et oon hyödytön ja haitaksi kaikille. Itseinhoni näyttää olevan aika korkeella tänään. 

Nyt on puolet koulustakin käyty ja tuntuu etten oo saanut vielä mitään aikaiseksi. Suunnitelmia kyllä on, toteutus vaan takkuaa. Osaksi se varmasti johtuu ihan omasta nynnyilystäni, mutta paljon siihen vaikuttaa myös tietynlainen negatiivinen ilmapiiri, joka koulussani vallitsee. Etenkin oma opettajamme tuppaa suhtautumaan kaikkeen niin kuin se lasi olis aina puoliksi tyhjä. Yritä siinä sitten uskoa itseesi ja omaan tekemiseesi, kun aina kaikesta löytyy pelkkiä ongelmia ja vaikeuksia.

Kaiken kaikkiaan olen lannistunut, stressaantunut, surullinen ja turhautunut. 

Yksinäinen. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Ero takana, elämä edessä? Rämpimistä toipumisen tien viereisessä ojassa. Nyt kun osais vaan kääntyä risteyksissä oikeaan suuntaan..

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat