Mitenköhän tämä blogi kannattaisi aloittaa? Kiinnostaako ketään? Kyseessä on itselleni uusi aluevaltaus, sillä vaikka useampaa blogia säännöllisesti tuleekin seurattua, niin omaa blogia en koskaan ole pitänyt. Aikaa ei ole tuntunut olevan, ja ehkä suurimpana syynä on ollut juuri tuo epäilys: jaksaako kukaan juttujani lukea? Mutta voihan sitä itselleenkin kirjoittaa. Vähän niin kuin päiväkirjaa joskus teininä. Voin paljastaa heti alkuun myös sen, että mikään visuaalinen taidonnäyte blogini ei tule olemaan, sillä valokuvauksen suhteen peukaloni on täysin keskellä kämmentä. Eikä tuolla vanhalla kännykälläni kovin kummoisia potretteja muutenkaan nappailla.

Kuka minä sitten olen? Vaikka blogi vaatiikin itsensä tuomista julkisuuteen, ainakin jollain tasolla, en silti halua kaikkien naapureiden ja lähikaupan kassan minua tunnistavan. Jätettäköön tarkemmat yksityiskohdat elämästäni siis toistaiseksi sivuun.

Ikää minulla kuitenkin on vajaat 40 vuotta ja elämä melko perinteisen keskiluokkaista. Olen jo pitkään ollut samassa työpaikassa hieman tylsissä mutta tutuissa ja (ainakin toistaiseksi) turvallisissa toimistohommissa. Välillä vilkuilen avoimia työpaikkoja ja toisinaan jopa kouluttautumismahdollisuuksia jollekin aivan toiselle alalle, mutta toistaiseksi mukavuudenhalu ja vakaa taloudellinen tilanne on saanut minut pysymään nykyisessä työssäni.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi alakouluikäistä lasta, sekarotuinen koira ja uusimpana tulokkaana hamsteri, joten vilinää riittää omiksi tarpeiksi ja vähän ylikin. Lapset ovat ihanassa iässä, mutta salaa haaveilen rauhallisen romanttisesta olosta kaksistaan miehen kanssa – kuulemma se on ihan mahdollista sitten joskus, kun lapset lentävät pesästä...? Mutta näin perhekeskeisesti mennään tällä hetkellä ja nautitaan aina kun muilta menoilta ehditään. Eikös se elämä ollut ihmisen parasta aikaa, vai miten se menikään?

Ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikille!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Niitä kuuluisia ruuhkavuosia elävä perheenäiti Etelä-Suomesta. Päivät kuluvat työn ja perheen parissa, vaikka aina olo ei ihan niin kypsän aikuiselta tunnukaan.

Blogiarkisto

2017
Huhtikuu