Olen helposti innostuva. Ja kyllästyvä. Sen takia meidän huushollissa on ainainen muutos menossa. Yhdet kipot tulee ja toiset menee, huonekalut kiertää talon ympäri ja lopuksi nekin myydään. Autotallista siirretään tavaraa nettiroskiksen kautta uusille (ehkä samanlaiselle hamstereille) omistajille ja pysyvää on vain muutos.

Peräkärry oli talven hangessa, joten hankintojen on pitänyt mahtua autoon. Ja yllättävän paljon sedaniin mahtuu. Kun penkit kaataa. Nyt kärry kuitenkin on tullut hangesta esiin ja haaveeni isosta astiakaapista heräsi henkiin. Se täytyy löytyä tietenkin halvalla ja voin maalata sen. Tai menee se ilman maalipintaakin. Kun olen nopeasti innostuva sorttia niin voi se maalausinto mennä ohi hyvinkin nopeasti.

Nyt kun unelma astikaapista elää, meille on alkanut kertymään kahvikuppeja. Nuo mustavalkoiset Arabialaiset ostin nettikirpparilta viime viikolla ja sen jälkeen meille on muuttanut toisetkin Arabialaiset.

Pitäisi vaan opetella juomaan kahvinsa kahvikupista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Tuuleen huudettu on keski-ikäisen ja -äkäisen naisen blogi. Meillä NonMaritetaan ja aina tehdään tilaa uusille astioille, kunhan vaan halvalla saadaan. Tervetuloa huutamaan tuuleen. 

Blogiarkisto

2017
Huhtikuu