Juuri kun ehdin hehkuttaa halpahintamyymälöiden ja kirpputorien autuutta tajusin, että en ole esitellyt vielä blogissa erästä vaatekaappini aatelista: laadukkaasta villakankaasta tehtyä talvihousupukuani!

Minulla on oikeastaan vain neljä laatuvaatetta, jos tiukkoja ollaan: yksi bleiseri (joka pääsee blogissa estradille myöhemmin), Gerry Weberin housupuku jonka yläosa on yhdessä tämän postauksen kuvista, tämä talvihousupuku sekä toinen kevät- ja kesäkauteen sopiva housupuku, jonka myös esittelen erikseen myöhemmin. Tätä villakangaspukua lukuun ottamatta kaikki muut olen saanut äidiltäni, joka on tyylitietoinen, laatua arvostava leidi (toisin kuin tyttärensä).

Ostin tämän housupuvun Töölöstä keväällä 2012 erään kivijalka-boutiquen loppuunmyynnistä. Olin tuona päivänä juuri saanut kuulla, että pääsen nykyiseen työpaikkaani ja sen kunniaksi päätin hieman hemmotella itseäni.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Puku on saksalaista merkkiä Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet

Tämä puku odottaa nyt kaapissa ensi talvea. Oletko sinä jo laittanut villavaatteesi talviteloille?

-----
I had just blasted about cheap second hand clothes in my blog when I realized that I haven't presented the crown jewel of my wardrobe: my pantsuit made of wool. I bought it in 2012 when I had just heard that I'd be nominated to my current position at work. The brand of the pantsuit is Sinclan, German origin.
The theme of MakroTex challenge this week in Pieni Lintu -blog is Textile. I think wool is worth a blogpost. It's warm but it breathes, it doesn't crease and looks good in any condition.
Have you already packed up all the woolen clothes for next winter?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa 41-vuotias "uraäiti" Aino, jonka tavoite on löytää tasapaino työn ja perhe-elämän välille sekä tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mukana myös hänen tyttärensä, 12-vuotias Venla, joka kirjoittaa fantasiaromaania ja harrastaa teatteria, taitoluistelua, pianonsoittoa ja laulua.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram