Näin vanhemmiten olen alkanut rakastaa kevättä. Vaikka fanitan kesähelteitä, on maalis-toukokuu ehkä vieläkin ihanampaa aikaa: raikasta, valoisaa - ja heräävässä luonnossa kaikkialla on lupaus kesästä!

Huhtikuussa meillä on laitettu elämää järjestykseen: siivottu lastenhuonetta, aloitettu ruokavalioremppaa, etsitty positiivista elämänasennetta ja laitettu kuittikaaosta järjestykseen. Olemme myös opetelleet yhteiseloa jokavuotisten kevätvieraiden kanssa, käyttäneet äänioikeutta ja viettäneet synttäreitä. Olen pähkäillyt tämän bloggaamisen avoimuuden kanssa ja haikaillut hieman lasten vauva-aikojen perään.

Pieni Lintu -blogissa on kuukausihaasteena kuvakollaasi. Tässä minun blogini kootut väläykset kuluneeseen kuukauteen:

Uraäidin Ruuhkavuodet

Nyt on vappu edessä - ja toukokuu! Lapsilla on enää nelisen viikkoa jäljellä koulua. Ihan pian on juhannus ja sen jälkeen töissä meno rauhoittuu. Ja sitten heinäkuussa minulla on kesäloma...

Sitä ennen riemukasta vappua!

-------
My April has been busy, full of different kind of activites, sunlight and energy. I created this collage based on the photo challenge from Pieni Lintu blog of my April photos.
Today in Finland we celebrate the Labor Day which means that tomorrow is a bank holiday. I wish you a great long weekend, if you have one!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin | Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (24)

Hyvä, kun muistutit tuosta koostelinkityksestä!:) Minäkin olen viime vuosina alkanut tykätä keväästä enemmän ja enemmän. Olen verrannut sitä viikonpäivistä perjantaihin, kun kaikki kiva juuri alkaa ja ihanaa on mielin määrin edessäpäin.:)
Hauskaa vappua!:)

Ihana, värikäs, tarmokas huhtikuu!
Iloista vappua ja mukavaa kesän odotusta. :)
Toivotaan että saamme riittävästi aurinkoa ja lämpöä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa 41-vuotias "uraäiti" Aino, jonka tavoite on löytää tasapaino työn ja perhe-elämän välille sekä tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mukana myös hänen tyttärensä, 12-vuotias Venla, joka kirjoittaa fantasiaromaania ja harrastaa teatteria, taitoluistelua, pianonsoittoa ja laulua.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram