Minulle marras-joulukuu on aina ollut vaikeaa aikaa. Tuntuu että silloin elämä on pelkkää rämpimistä läpi harmaan, tahmean mössön. Tunnustaudun siis niiden joukkoon, jotka kärsivät kaamosmasennuksesta. Siksi ajattelin jakaa kanssanne muutamia keinoja, jotka ovat tuoneet omaan kaamosaikaani energiaa. Ehkä näistä on apua tai iloa jollekin toiselle valon vähyydestä kärsivälle. Kannattaa kokeilla!

Kun odotin Hipua, olin myös ajoittain allapäin. Uusi elämäntilanne jännitti ja pelotti. Äitiysneuvolan hoitajalla oli tuolloin aina sama vinkki: mene ulos, ulkoilemaan, ulkoilma piristää. Välillä se ärsytti, mutta hän oli kyllä ihan oikeassa.

Olen huomannut, että aina jos pääsen ulkoilemaan valoisaan aikaan, maailma näyttää erilaiselta. Kuluneen vuoden aikana ulkoilu on ollut vielä monin verroin hauskempaa, sillä olen saanut Hipusta lenkkikaverin. Toisinaan käymme tytön kanssa oikein juoksulenkillä, useimmiten kuitenkin sauvakävelyllä. Nyt, kun lapset ovat jo isompia, livistämme joskus myös Maailman Parhaan Miehen kanssa kahdestaan lenkille sillä aikaa, kun lapset puuhaavat omiaan.

Menkää ihmiset ulos, metsään! Pikku lenkki lähimetsään ei koskaan kaduta. Siellä tulee joka kerta hyvä mieli.

Nordic walking
Hipu on jo melkein samankokoinen kuin minä, joten meidän ylimääräiset kävelysauvatkin ovat nyt käytössä.

Kelopuu
Rakkaimman lenkkipolkuni varrelta löytyy upeita kuvauskohteita,
Mrtsälampi
Läheisen metsälammen näkymiin ei ikinä kyllästy.
Metsässä
Hyvässä seurassa metsälenkillä voi vähän hassutellakin.

Sauvakävelyllä
Metsästä tarttui mukaan taas valtava annos hyvää mieltä ja energiaa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa 41-vuotias "uraäiti" Aino, jonka tavoite on löytää tasapaino työn ja perhe-elämän välille sekä tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mukana myös hänen tyttärensä, 12-vuotias Venla, joka kirjoittaa fantasiaromaania ja harrastaa teatteria, taitoluistelua, pianonsoittoa ja laulua.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram