Joulu kotona, mummolassa vai anoppilassa? Joulunvietto ei totisesti ole lapsiperheelle yksinkertainen asia. Olettamukseni vahvistui, kun luin Vauva-lehdestä tämän ytimekkään jutun aiheesta.

Meidän perhe viettää tänä vuonna joulua omassa kodissa. Meillä on miehen kanssa takana 20 yhteistä joulua, joista tämä on kolmas omassa kodissa vietetty. 

Otimme heti seurustelun alkumetreillä tavaksi viettää joulua yhdessä toisen kotona. Joulunviettopaikka vaihtui vuorovuosina.

Esikoisemme syntyi keväällä 2004, ja seuraavana vuonna vietimme ensimmäisen joulun omassa kodissa. Seuraavan kerran jätimme reissaamisen väliin vasta vuonna 2008, kun olimme jälleen vaihtaneet asuntoa.

Joulu on perhejuhla, ilman muuta. Lapset ovat nauttineet niin sukujouluista isolla porukalla kuin myös kotijouluista oman perheen kanssa.

Minä olin meidän perheestä tänä vuonna varmaan iloisin, kun päätimme jäädä kotiin jouluksi. Minusta on yleensäkin ihanaa nyhjätä kotona vapaapäivisin, arkena kun ehdin olla täällä niin vähän. 

Lisäksi joulu tulee tänä vuonna hieman yllättäen, koska olin vielä tänään, aatonaatonkin töissä. Olisi raskasta lähteä suoraan konttorilta ajelemaan satojen kilometrien päähän joulunviettoon.

Missä teillä vietetään joulua, onko perheessänne vakiintuneet joulunviettoperinteet?

Rauhallista ja Rentouttavaa Joulua Sinulle, rakas blogini lukija!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (8)

Heli / Taikasaappaat

Meillä on vietetty joulua kotona varmaankin viimeiset 7 vuotta. Lasten ollessa ihan pieniä mentiin minun lapsuudenkotiini jouluksi, koska en silloin jaksanut itse alkaa tehdä jouluruokia yms. Nyt olemme olleet kotona jo monen monta joulua ja tämä on ihana ratkaisu. Minä haluan rauhoittua ja nyhjätä kotona. Äitini tulee meille pariksi päiväksi ja miehen vanhemmat käväisevät meillä aattona.

Hyvää joulun aikaa teidän koko perheelle!

Rva Kepponen

Ihanaa ja rentouttavaa joulua!

Meillä vietetään miten milloinkin. Välillä meillä molempien vanhempien kanssa, välillä anoppilassa ja välillä kotona omalla porukalla. Minulla loppuu tänään aatonaattona työt vasta klo 17, joten tänä vuonna ollaan kotona aattona ja ruuat valmistaa Stockmann.

Koti meidän

Kotijoulua ei voita mikään. Meille on muotoutunut aikojen saatossa oma tapamme nauttia kiireettömästä joulusta lastemme kanssa. Tunnelmallista tapaninpäivää! tuikku

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogia kirjoittaa 41-vuotias "uraäiti" Aino, jonka tavoite on löytää tasapaino työn ja perhe-elämän välille sekä tie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mukana myös hänen tyttärensä, 12-vuotias Venla, joka kirjoittaa fantasiaromaania ja harrastaa teatteria, taitoluistelua, pianonsoittoa ja laulua.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram