Kommentit (6)

Vierailija

On niitä joilla halua on ja niitä joilla ei halua ole ollenkaan. Ja vaikka halua ei ole se ei tarkoita että jää paitsi jostain. Kummallista että toisten seksielämä kiinnostaa ylipäätä muita. En minä kärsi siitä ettei seksi kiinnosta.

Vierailija

Miuulle seksi on ollut aina erittäin tärkeä osa avioliitossa Neljän lapsenkin äitinä aikaa aina löytyi ja tiedän, että piti avioliittomme koossa, vaikka mieheni joikin paljon ja oli monenlaista ongelmaa. Yleensä ain olin aloitteentekiä, joskus tuli rukkaset Ehkä olin jollain tavalla " rikkinäinen" kun ilman seksiä tunsin, että välillämme oli kuin suuri kuilu ja puuttui niin paljon vaikkakin juttelimme.

Nyt eletään vanhuutta ja mies sairastelee ja kaikki halut ovat kadonneet. Pitää minua toisinaan hyvänä, mutta niin se vain on, että kun toinen ei enää kykene niin vähiin jää kaikki ihanuus vielä kun seksielämämme oli mitä parhainta, tulee välillä kaipaus Olen jotenkin jäädyttänyt tunteeni ja haluni, mutta oppinut jotain uutta ettei seksi ainakin että mieheni  rakastaa mina, vaikka ei todellaan sitä sano kun kerran tai kolme vuodessa. Tietäähän tuon nyt sanomattakin

Mutta silloin nuorena liittomme olisi kyllä aika varmaan päättynyt en olisi kyennyt olemaan ilman seksielämä Ehkä elämä ja ikäkin kasvattanut minua Kerran silloin kun nuoruudess joku nainen vikitteli ja väkisin pussasikin, niin mieheni sanoi ettei voi kun on naimisissa. Jäi kaivelemaan ja kysyin, että pakstako kieltäytyi Vai meinaako aviolitto ja rakkaus niinkuin samaa asiaa. Kuulemma tarkoitaa

Vierailija

Pitääpä jatkaa vielä  Kävin myös kiukkuiseksi kun seksi  haluini ei vastattu ja sitten kurjaa kyllä oikein antoisien öitten jälkeen iäkäs tyäkaverini sanoi, että oletpa taas saanut. Nyt itse kyllä huomaan saman nuorissa ja olen siitä iloinen ja jätän kommentin sanomatta  Luojan kiitos nyt en ainakaan enää ole kiukkuinen vaan peitänkö kaiken ja hyräilen ja huokailen 

Vierailija

Voi hyvänen aika. Jokainen avioeron kokenut ja sen jälkeen pidemmän tai lyhyemmän suhteen kokenut tietää saman asian: seksi paranee ja paljon.

Jokainen täyspäinen ihminen tietää myös, ettei edes tajunnanräjäyttävä intohimo ja seksi pidä kahta ihmistä yhdessä, jos he eivät muuten kohtaa.

Että kumpikohan edellä elämässä kannattaa mennä: "paneminen" mielessä vai etsien syvällisempää ja monipuolisempaa kiinnostusta, jossa nautitaan toisesta paljon myös fyysisesti? Kukin toki tyylillään.

Vierailija

En ymmärrä koko jutun ideaa... Ajatteleeko kirjan toimittaja, että suurin osa ihmisistä EI nauttisi seksistä? Tai että valtaosa ihmisistä olisi jotenkin kovin estyneitä tai arkoja? En tiedä, millaiseen otokseen käsitys perustuu, mutta oma - toki rajallinen - kokemukseni ei kyllä ole yhtään tuon suuntainen. :-)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat