Sivut

Kommentit (61)

Eskoe

Totuus tuli tässä kommentissa. Lukisitte tekin siellä toimituksessa joskus vähän minkälaista tekstiä kyseinen henkilö kirjoittelee nettiin, niin tietäisitte mistä tässä oikein on kyse.

SUPERI

Mistä sitten on kyse? Kyllä minua surettaa miten ihmisten on liian helppoa tehdä toisesta pilkankohde ja mitä sitten? Mitä sitten vaikka tämän tytön ajatusmaailma ei kohtaa omaasi? Ketä se haittaa muuta kuin sinua? Get a life! Moiset kommentit ei anna hyvää kuvaa kenestäkään, haukutaan ja ja viisastellaan, ettepäs tiedä mistä on kyse... No  ei kai tiedetä, kun ei kenelläkään kitisijällä taida olla tarpeeksi älliä, jotta kykenisi järkevään ja fiksuun argumenttiin ja kommenttiin. Surullista miten lapsellisiksi ihan aikuietkin taantuvat nettikiusaamisen halppouden äärellä...

iris poutanen

Onko elämäsi mennyt pieleen tai oletko epäonnistunut Saaran kirjoitusten vuoksi? Jos ei, niin hänen kirjoituksensa voi jättää huomiotta. Ällöttävästi ei saa kommentoida. Maailmassa tapahtuu niin paljon todella pahaa, jonka korjaamiseen voi kiinnittää huomionsa!

Anonyymi

Niin ja vielä edelliseen viestiin lisätäkseni, kyse ei tosiaan ole mistään naisvihasta, kuten "ylis taas vauhis" mainitsikin. Saara on aiheuttanut nämä reaktiot omalla asiattomalla käytöksellään.

Superi

Ei ei ei ei

Taitavastippa oikeutit ihmisen piinaamisen :) Good job!

Ei ole totta, ketä teitä kasvattaa? Vanhempanne kuolis häpeästä.

No hei

Toimitus, jos kirjoittaa kantaaottavan tekstin, niin aihetta voisi tutkia vähän enemmän. Kukaan ei vihaa Saaraa sen takia, että hän on nainen, vaan hänen oman käytöksensä takia. Netistä löytyy useita katkelmia ja kuvankaappauksia myös hänen epäasiallisesta käyttäytymisestä.
Ei mulla muuta.

Muuten

Lisään vielä että aika pahalta tuo teksti kyllä näyttää jos ei tiedä mitä roskaa saara itse suoltaa internettiin. Tämä on se median hienous. Sanoja ei tarvitse vääristellä saadakseen toiset parempaan/huonompaan valoon, pitää vain valikoida mitä kertoo ja mitä ei.

SUPERI

Et voi oll aikuinen. Toivottavasti kasvat järkeäväksi, avarakatseiseksi ja ajattelevaksi ihmiseksi tuosta mädästä, raa'an kalan hajuisesta sielun tyngästä...

Rakastan naisia - Mutta vihaan...

Rakastan naisia, mutta vihaan new age fundamentalisti-tumblr-feministejä, jotka kirjoittelevat provokatiivista skeidaa ympäri verkkoa ja aina leimautuvat sitten uhreiksi kun trollit tulevat antamaan oman kortensa kekoon.

Ade

Mielenkiintoinen artikkeli, vaikken täyttä versiota nyt ostanutkaan/lukenutkaan. Kuitenkin aika yksipuolisen kuvan tuosta saa. Netissähän kyllä haukutaan aivan kaikkia. Jotenkin outoa, että jos oma käytös on provosoivaa niin tätä käytetään hyväksi miesvihassa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat