Kommentit (3)

Marjatta Taskinen

Olin lukenut reseptin jo ennen Suomen-matkaani. Siksi ostin Suomesta juustonjuoksutinta alankomaalaiselle miniälleni. Nyt kääntäessäni reseptiä hollanniksi, huomasin ettei leipäjuustoreseptissä mainita paistoaikaa. Olisi hyvä saada täydennystä tähän ja sekä siihen, mitä juustolle tehdään paiston jälkeen. Valutetaanko se? Tapaan miniäni elokuun lopulla.

Eveliina - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt2.6.2015

Hei Marjatta! Mitenköhän leipäjuustoresepti-kommenttisi eksyi tähän puolukkapiirakkareseptin alle... No, kuitenkin! Leipäjuustoresepti löytyy siis täältä. Reseptissä ei tosiaan mainita paistoaikaa, ja reseptin laatinut henkilö on lomalla. Muita samankaltaisia reseptejä lukemalla en osaa kuin todeta, että leipäjuustoa paistetaan, kunnes pintaan alkaa ilmestyä ruskeita pilkkuja. Eräässä reseptissä puhuttiin muutamista minuuteista, joten uunin vierellä kannattaa vahtia. Kysyn asiaa vielä, kun reseptin laatija palailee lomalta, ja täydennämme kysymyksesi vastaukset reseptiin. Terveisin, Eveliina KK:sta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat