Kommentit (4)

Vierailija

Usko itseesi ja luota vaistoosi.

Näe asioissa joka päivä jotain hyvää. Linnun laulu, auringonnousu, kirpeä syksy, vesisade, lapsen nauru, kaunis kukka pientareella, ohikulkijan hymy.

Pysähdy.

Kuuntele.

Katsele.

Liiku. Hyvät kengät takaavat liikkumisen ilon. 

Aino Pajukangas
Seuraa 
Liittynyt9.9.2015

Tässä jutussa oli suurta viisautta! Liikunta ja meditointi ovatkin jo itselläni päiväohjelmassa mutta esim. tuo säännöllinen hyvien tekojen tekeminen - sitä sietää ajatella!

Kirjoitan blogia 12-vuotiaan tyttäreni kanssa: Uraäidin Ruuhkavuodet

Blogini myös somessa:

Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope @ruuhkavuodet

Birgitta16

Nämä ohjeet on selkeitä, helppoja ja yksinkertaisia! Tuohon lisäisin yhden, itselleni äärimmäisen tärkeän keinon: mene metsään. Edes vähän, edes pari kertaa viikossa. Vaikka lenkille, tai siiten vaan olemaan taikka poimimaan sieniä ja marjoja, talvella hiihtämään.

Nämä kikat toimii - lähes kaikilla.

Osa ihmisistä on kuitenkin jo niin levottomia, niin kaukana omasta sisäisestä itsestään, etteivät he esimerkiksi osaa rauhoittua mindfullness-harjoituksissa, eivät osaa rentoutua saati olla metsässä ja vielä nauttia siitä. Tälläisilla ihmisillä kaikki täytyy aloittaa pienestä, aivan lyhyistä rentoutusharjoituksista. Ja tietysti niistä keinoista, joita on jo käyttänyt rentoutumiseen.

Joillekin koti ja omat arkiset ympäristöt lisäävät stressiä ja tällöin näiden on parempi lähteä pois, matkalle, retkelle, mökille. Olin ennen itse tällainen. En osannut rentoutua kotona, edes harjoituksilla, koska kotona oli liikaa töitä. Lähdin aina pois rentoutuakseni ja se toimi. Jaksoin aina vähän aikaa sen loman ansiosta. Nykyään en tarvitse niin paljon irtaantumisia, mutta haaveita irtaantumisista kylläkin! Tilaan muutamaa matkalehteä kotiin ja lueskelen niitä, rentoudun jo ajatuksesta, että pääsisin joskus uusiin seikkailuihin! :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat