Kommentit (5)

Vierailija

Kauhistuttaa ajatella kuinka paljon vettä rouva kuluttaa pyykin pesuun ja kuinka suuria määriä kemikaaleja hän kuluttaa. Jos pesuainetta käyttää oikean määrän, niin siitä ei pitäisi tuoksu levitä pitkin kämppää. Ei voi olla terveellistä käyttää niin paljon pesuainetta tai huuhteluainetta. Ei ihme jos allergia puhkee.

Astma ja mcs, hajusteet vievät...

Hajustetuilla pesu- ja huuhteluaineilla varmistaa sen, että koko perheen kemikaalikuorma kasvaa 24/7, mitä pienempi lapsi, sen herkempi elimistö - myös lemmikit kärsivät, miettikää koiran tarkkaa hajuaistia ja perheessä jatkuvasti leijuvia hajusteita! Siinä sivussa tulee hajusteilla kiusattua muitakin: koulussa, työpaikalla, bussissa jne., allergikot, astmaatikot ja kemikaaleille herkistyneet voivat joutua hajusteista jopa hengenvaaraan.
Hajusteet on suunniteltu pysymään tekstiileissä tiukasti Ja toisaalta jokainen vaatteesta, lakanasta tai verhosta irtoava hajumolekyyli on kemiallinen yhdiste, vierasaine, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa ihmisen elimistöön, ei ihokontaktin eikä hengitysteiden kautta.
"Ihanat tuoksut" voivat johtaa vakaviin seurauksiin, ainakaan lapsiaan (tai lemmikkejään) ei pitäisi kenenkään hajusteille altistaa!

siniviiri

Pidän  kanssa miehenä tuosta pyykinpesusta! Tykään pestä pyykit vanhanaikaisella pulsaattoripesukoneella! Olen pessyt monia vuosia pyykit pulsaattoripesukoneella mökillä kesät ja talvet!  Tykään pyykin ripustamisesta narulle kuivumaan ja pyykin jälkikäsitelystä! Joskus pikku poikana  olin kesäisin välillä autamassa äitiä pyykin pesussa kun pesi maalla pulsaattorikoneella! Ehkäpä se rakkaus pyykinpesuun pulsaattoripesukoneella on lähtösin jo pikkupojasta asti! Onhan se erilaista pyykinpesua kuin automaattikoneella! Pidän kun on paljon erilaisia pyykkejä kerralla pestävänä!  

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat