Kommentit (5)

siipirikko

Koskettava kertomus ja ihanaa, että hän on saanut ymmärrystä ja mahdollisuuden eheytyä kovienkin koettelemusten kautta. Paljon on tyttöjä ja poikia, jotka ovat itse joutuneet pärjäämään, kun ei vanhempien läheisyyttä ja tukea ole ollut, kun ei ehkä itse vanhempi aikanaan saanut sellaista lapsuutta. Maalla ennen työt veivät vanhemmat niin, että lapset pärjäilivät ihan itse luovien. Ainakin meillä mentiin tuuliajolla ilman sääntöjä ja rajoja ja odotettiin kaiken toimivan, tai ei vaan osattu asettua kasvattajan asemaan.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Kiitos viestistäsi, nimimerkki Siipirikko. Lapset ovat varmasti monessa paikassa joutuneet pärjäämään paljolti omillaan. Oli todella hienoa lukea, miten Johanna on päässyt elämässä eteenpäin todella kovien kokemusten jälkeen.

Iihei

Onhan sinulta suljettu pois hemipleginen migreeni..? Aiheuttaa myös tuota toispuoleista halvaantumista ja kun sinulla tuo migreeni muutenkin on. Useinmiten tuo mainitsemani migreenin muoto on perinnöllinen, mutta poikkeuksia on. Omani muuttui hemiplegiseksi joko raskaudesta tai synnytyksestä johtuen ja ensimmäisen halvauskohtaukseni sain esikoisen ollessa kaksi viikkoa vanha. Vuosikaudet oireitani myös pidettiin eräiden lääkäreiden taholta psyykkisinä, mutta onneksi viimein löytyi se oikea syy ja sitä kautta parempi hoito. Jos sattuisikin niin hyvä tuuri, että sinäkin saisit siltä osin migreenilääkityksellä elämäsi astetta helpommaksi jos se olisi halvaantumisien taustalla. :) Joka tapauksessa hyvää jatkoa sinulle.

Johanna N

Moi, olen huomioinut hemimigreenin ja yrittänyt siitä puhua neurologeille...on kuulemma liian vaikea diagnosoida? Olan kohautuksia jne. Olen kysynyt myös kroonisen migreenin mahdollisuuksia, koska oireeni ovat todella yhdenmukaiset sen kanssa. Mutta koska psyyken "leima" on niin vahva huomioiden lapsuuden kokemukseni, ei muita halvausten syitä edes aleta etsimään. =( Onneksi sain nyt lisätutkimuksia yksityisen lääkärin kautta, lihasbiobsialla suljetaan lihassairaudet ja dna-testejäkin otettiin runsaasti. Nämä siksi koska vasemman puolen raajat ovat paljon heikommat toistuvista halvauksista. Nyt 40 halvauskohtausta takana =(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat