Kommentit (3)

että näinkin

Tässä ei ole kerrottu kaikkea, tai sitten on tehty ratkaisu hyvin heppoisin perustein. Itseäni perheen iltatähtenä todella hirvittää ajatus, että omakin äitini olisi tehnyt näin.

Tosin niinhän meillä sisareni ei koskaan sopeutunut siihen, että olin hänen mielestään ottanut hänen paikkansa. Pikkulapselle on todella pelottavaa joutua aikuisen ihmisen jatkuvan sisaruskateuden kohteeksi, joka jatkuu edelleen.

Mutta ehdin sentään tuottaa äidilleni iloa ja nyt pyrin ainoana meistä edes jotenkin huolehtimaan isästämme. Ehkä sisareni olisi tullut normaalimmaksi ilman tätä "kilpailijan" ilmaantumista hänen ollessaan 15-vuotias, tai sitten hän olisi yhtä hullu kuin nytkin, minä olisin kasvanut jossain toisessa perheessä ja äitini ei olisi saanut edes kauniita hautajaisia ja isäni yhden lapsen huolenpitoa nyt leskenä.

'Kylmää'

Minusta tuntuu kylmältä koko kirjoitus. Lapsen oikeuksia ei ole ollenkaan ajateltu. Yleensä tällaisten tapausten seuraukset aktivoituu myöhemmin. Juurettomuudesta seuraa itsetunto - ja henkisiä ongelmia, jotka johtavat jopa fyysisiin ongelmiin. Pahimmissa tapauksessa voi johtaa itsemurhiin. Vanhempana lapset alkaa kaipaamaan ja etsimään biologisia vanhempia. Niistä on niin paljon koskettavia ja surullisiakin tapauksia kerrottu. Nim. 'Kylmää'

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

En kuulu kirkkoon. Mutta tulee mieleen raamatun lause: "Älkää tuomitko, jotta teitä ei tuomittaisi."

Kirjoitus voi tuntua kylmältä, mutta ei se kerro Todellisia taustoja päätökselle: Vaikea perhetilanne, alkoholisoitnut mies...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat