Kommentit (9)

Lukutoukkaope

Eskariryhmissäni suurimman vaikutuksen on vuodesta toiseen tehnyt Aili Somersalon kirja Mestaritontun seikkailut. Saattaa liittyä päiväkotimme metsäiseen nimistöön ja sijaintiin, mutta varmasti myös kirjan salaperäiseen tunnelmaan ja kauniiseen kieleen.

Onneli ja Anneli toimii myös aina, samoin Kolme iloista rosvoa.

Vierailija

Komppaan Mestaritontun seikkailuja että Ronja Ryövärintytärtä. 3-5-vuotiaiden lukulistaan lisäisin ehdottomasti Sanna Pelliccionin Onni-poika -kirjat. 

Äiti

Jaa, että yli 12-vuotiaille lapsilleko ei enää lueta? Kyllä sitä vanhenmatkin mielellään kuuntelevat. Samalla syntyy luontevaa läheisyyttä vanhemman kanssa.

Vierailija

Missä Sinikka ja Tiina Nopolan aivan ihana kotimainen tuotanto? Kannattaa ehdottomasti tutustua sekä Heinähatun ja Vilttitossun että Risto Räppääjän seikkailuihin. Risto Räppääjät sopivat hyvin kohtalaisen nuorille myös itse luettaviksi kirjoiksi. :)

Ope, joka valitsi väärän kirjan

Älkää lukeko Matildaa noin nuorille. Aika raaka ja hurja, ennemmin laittaisin 10-vuotiaille. Hyvä kirja kyllä!

Lukuinto

Perheessämme on kolme lukutaitoista, eloisaa lasta, iältään 11-13. Luemme iltaisin yhdessä edelleen, kukin vuorollaan toisille. Kirjat ovat niin mahtavia. Kauhulla jo odotan sitä hetkeä, kun yhteiset iltaluvut loppuvat. Hienoja hetkiä, upeita seikkailuja kirjojen maailmassa. Parhaillaan seikkailemme Viisikkojen kanssa, Aavejunan arvoituksessa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat