Lapsiperheiden kodit pullistelevat hellyttäviä askartelutöitä, mutta käsi sydämelle: haluatko pitää niitä kaikkia esillä? Mitä jos suuntaisit lasten askarteluinnon näiden sisustusideoiden toteuttamiseen?

Koukussa sankareihin (yläkuvassa)

Jokaista on joskus sanottu julkkiksen näköiseksi. Vaalea­verikköä imarrellaan ilmetyksi Marilyniksi ja lihaskimppua leffan sympaattiseksi (ja vihreäksi) muskelisankariksi. Pieni tyttö otsakiehkuroineen näyttää My Little Pony -lelunsa sisarukselta. Äänikin on samanlainen.

Vitsi toimii kylppärissäkin. Lapsikin osaa valita ja kehystää perheenjäsentensä näköiset pienet lehtikuvat kertomaan, kenen pyyhekoukusta on kysymys. Kevyet kehykset pysyvät seinällä kaksipuolisella tarra­lapulla.
 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jakkaran istuinsuojus
 

Virkkauksen alkeet oppii jo alle kouluikäinen, ja silmukkaketjua luikertelee pian metreittäin pitkin lattioita. Seuraava askel, yksinkertainen pitsiliina, yltää pian jakkaran suojukseksi.

Taulu helmistä
Alustan päällä koottavat ja yhteen silitettävät Hama-helmet koukuttavat aikuisenkin, mutta kuusivuotias jaksaa puuhailla niiden parissa päiviä. Googlaamalla sanat hama pattern haluamansa aiheen kera, Pinterestistä tai Googlen kuvahausta löytyy lukemattomia malleja kaikenikäisten makuun.
 

Hurjat säilytyspurkit
Harvassa ovat lapsiperheiden kodit, joissa ei muutama muovieläin liikene leikeistä sisustuksen piristäjiksi. Samanvärisiksi maalatut kierrekannet ja  muovidinot antavat vanhoille hillopurkeille aivan uutta puhtia. Otuksen avulla pienten käsien on myös helpompi saada purkki auki. Dino kiinnittyy kanteen pikaliimalla.
 

Lue lisää:
Tämä sisustusesine kuuluu jokaiseen lastenhuoneeseen
Näin siivoat Legot hetkessä

Mitä hienoa lapsesi on askarrellut? Kerro kommenttikentässä! Voit lisätä kommenttiin myös kuvan.

Tästä voit lisätä kuvan hilpeästä askarteluideastasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla